servicemonteur.eu

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • servicemonteur.eu
  • Oosterhout (NB), Noord-Brabant

Servicemonteur.eu is een allround technische dienstverlener met een lange en brede ervaring in vele disciplines binnen de techniek. Wij voeren werkzaamheden uit aan een zeer breed scala van machines. Zowel stationair als mobiel. Hierbij kunt u denken aan alle typen hoogwerkers, heftrucks, verreikers, grondverzetmachines, (mini)kranen, compressoren, aggregaten enz.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets staat dat woord als eerste in de bedrijfsnaam. Goede service is tegenwoordig bij veel bedrijven niet altijd vanzelfsprekend. Servicemonteur.eu onderscheidt zich daarin. Wij staan 24/7 voor u klaar en zorgen voor een oplossing van uw probleem.

Wij houden de werkzaamheden en daarbij komende kosten graag inzichtelijk voor u. Als er tijdens de werkzaamheden blijkt dat er meer aan de hand is zullen wij u altijd eerst hierover informeren zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wanneer de klus geklaard is krijgt u van ons een duidelijk overzicht van de verrichtte werkzaamheden.



Locatie

servicemonteur.eu
4903RN Oosterhout (NB) Noord-Brabant NL