OBD Noordwest

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

OBD Noordwest
  • OBD Noordwest
  • Alkmaar, Noord-Holland

Ben jij een gedreven financieel professional met affiniteit met het onderwijs? Werk je graag in een middelgroot bedrijf met een maatschappelijke opdracht? Lees dan verder.


Wegens het vertrek van een collega zoeken wij per 1 december 2022 een enthousiaste kandidaat voor de functie van:


Financial controller (24-32 uur)


Profiel functie-eisen

Jij kunt goed omgaan met een veelheid aan verschillende werkzaamheden, bent analytisch sterk en kunt in processen denken. Procesverbeteringen identificeer je razendsnel en je hebt het lef om deze aan te dragen. Je bent reflectief, onderzoekend, zorgvuldig, doelgericht en communicatief sterk. Verder heb jij:

een afgeronde, relevante financiële opleiding op Hbo-niveau;
minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
uitstekende vaardigheden in Excel.

Kennis en ervaring met AFAS Profit is een pré. Kennis van ons werkgebied en -terrein is een pré.


Wat ga je doen?

Als financial controller werk je nauw samen met de bestuurder, directeur, je financieel administratief collegas, de HR-adviseur en de expertisegroepvoorzitters. Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie en beheerst en beheert o.a.:

de (meerjaren)begroting en bijbehorende scenarios;
de week-, maand- en kwartaalrapportages, jaarrekening en -verslag;
sturingsinformatie;
de liquiditeitspositie;
de btw-aangifte;
de RIE.

Je bent aanspreekpunt en vraagbaak voor de bestuurder, directeur, de raad van toezicht en de accountant. Je ondersteunt bij de ISO:9001 audits en hebt contact met de belastingdienst en verzekeringsmaatschappij. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor procesverbeteringen die je gevraagd en ongevraagd aandraagt.


Arbeidsvoorwaarden

Salaris bij fulltime dienstverband conform schaal 10 van minimaal 2.920,- en maximaal 4.414,- van de CAO AOJ (Adviesorganisaties voor Onderwijs en Jeugd);
resultaatafhankelijke eindejaarsuitkering;
vakantietoeslag van 8%;
deelname aan het ABP-pensioen;
een laptop en telefoon voor zakelijk gebruik;
reiskostenvergoeding;
standplaats Alkmaar.

Enthousiast geworden?

En wil je solliciteren? We kijken uit naar je motivatie en CV! Stuur ze uiterlijk 6 oktober 2022 naar Irene Harmsen, bestuurder. Sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 40 41.


Voor vragen over de werkzaamheden kun je contact opnemen met Irene Harmsen via 06 46 64 61 64.


Over OBD Noordwest

OBD Noordwest is de onderwijsversterker in Noord-Holland met expertise op het gebied van kinderopvang, onderwijs, pedagogische ondersteuning, begeleiding op vakinhoud en -didactiek en dyslexiezorg. Een professioneel team van ruim 65 medewerkers versterkt dagelijks het primair en voortgezet onderwijs, mbo en kinderdagverblijven.


Wij geloven in de kracht en de groeimogelijkheden van kinderen. Met ons werk dragen we eraan bij dat ieder kind:


veilig, gezond, gelukkig en kansrijk opgroeit;
kundige en stimulerende mensen om zich heen heeft;
zijn of haar leerbehoefte laat horen;
zich ontwikkelt op zijn of haar eigen niveau.

We verbinden leraren en andere professionals om een kind heen met de ouders/verzorgers en het kind zelf. Onze begeleiding is gericht op een optimale schoolloopbaan van kinderen.


We zijn Cedeo-erkend en gecertificeerd volgens de richtlijn ISO 9001 en het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie (NKD). Daarnaast zijn we lid van branchevereniging Onderwijsontwikkeling Nederland en coperatie Onderwijszorg Nederland (ONL). Kijk voor meer informatie op https://obdnoordwest.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.



Locatie

OBD Noordwest https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/01f1dda2fa954c5263d1490bb0b8f58ff4e1f9dc538bb41a.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/01f1dda2fa954c5263d1490bb0b8f58ff4e1f9dc538bb41a.jpg
1817DC Alkmaar Noord-Holland NL