Plalloy MTD

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Plalloy MTD
  • Kerkrade, Limburg

Plalloy MTD B.V. produceert kunststof compounds in een proces waarbij op basis van een recept verschillende soorten kunststoffen en toeslagstoffen worden gemengd en gekleurd.
De doelmarkten zijn de automotive/ transportsector (mobility), (consumer) electronics, verpakkingsmiddelen en de bouw.
Plalloys processen rondom Supply Chain, productie, maintenance en kwaliteitscontrole zijn in hoge mate geautomatiseerd en gemechaniseerd. Wij behoren in deze sector tot de meest vooraanstaande bedrijven in Europa.
Voor productiecontrole beschikt Plalloy MTD B.V. over een laboratorium waar compounds op verschillende eigenschappen worden getest. Het laboratorium werkt nauw samen met de productie.
RD activiteiten worden uitgevoerd door het Technical support-team, welk kan beschikken over een uitgebreide structuur voor test producties en materiaal evaluaties.
Plalloy werkt conform de standaarden ISO 9001, IATF 16949, ISO 14001 en is bezig met het verder nemen van verantwoordelijkheid middels de norm ISO 45001 en initiatieven als Operation Clean Sweep (ook wel genaamd Ocean Clean Sweep) en GMP (Good Manufacturing Practices).
Plalloy is gevestigd in Kerkrade.



Locatie

Plalloy MTD
6468ER Kerkrade Limburg NL