LegalPlanet

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

LegalPlanet
  • LegalPlanet
  • Utrecht, Utrecht

LegalPlanet is op zoek naar een

Office Manager (24 32 uur)

Wij zijn een opleidingsbedrijf dat cursussen organiseert voor advocaten en notarissen.
Omdat de organisatie van deze cursussen veel administratief werk met zich meebrengt, zoeken wij een Office Manager die het overzicht kan behouden en van aanpakken weet.

Wat doe je?
Gedurende het jaar organiseert LegalPlanet ruim 100 cursussen. Iedere cursus kent een reeks van activiteiten die uitgevoerd moet worden, zoals cursussen inplannen, docenten bellen, deelnemerslijsten en certificaten maken, telefoon opnemen, inschrijvingen verwerken, collegas aansturen, contact onderhouden met de cursuslocaties, etc. Veel verschillende administratieve activiteiten door elkaar dus. Vind je het daarnaast leuk om te innoveren en nieuwe creatieve ideeën te bedenken op het gebied van administratie, dan wel op het gebied van cursusorganisatie? Dit moedigen wij vooral aan!

Wat biedt LegalPlanet jou?
LegalPlanet biedt je een plezierige werkomgeving op een centrale plek in Utrecht.
De werkweek bestaat uit 3 4 dagen (in overleg in te vullen). In april, mei, juni, oktober, november en december is het topdrukte en zijn het volle werkweken. In de zomermaanden juli en augustus worden er geen cursussen georganiseerd en is er gelegenheid om andere projecten op te pakken.

Wat vragen we van jou?
Administratieve ervaring
Bekend met MS Office pakket
Perfecte beheersing van de Nederlandse taal
Een flexibele en pro-actieve instelling
Bestand tegen stress en deadlines
Affiniteit met het recht is een pré

Interesse?
Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.legalplanet.nl Over de functie kun je bellen met 030-3039920. Je cv en motivatie mail je naar [email protected] t.n.v. Birgit Dijkman.



Locatie

LegalPlanet https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/5d51151108fe0905c091c7c24f693c11cfeded1bcb5e611b.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/5d51151108fe0905c091c7c24f693c11cfeded1bcb5e611b.png
3514AZ Utrecht Utrecht NL