JUC NL

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

JUC NL
  • JUC NL
  • Amsterdam, Noord-Holland

OVER JUC

Het bedrijf werd in 2001 opgericht in Kopenhagen en vandaag is JUC het premium merk dat continue juridische bijscholing en training levert aan advocaten, paralegals, en ander legal specialisten door middel van cursussen, netwerken, certificeringen en conferenties. JUC is de voorkeurspartner in Noord-Europa en is momenteel gevestigd in Scandinavië en Duitsland. In navolging van deze groeireis is JUC op zoek naar Salesconsultants in Nederland met een persoonlijke drive om de groei in de Nederlandse markt te versnellen.

FEITEN EN CIJFERS

Elk jaar houden we professionele juridische evenementen voor meer dan 15.000 deelnemers, verdeeld over 200 verschillende cursussen, 140 professionele juridische netwerken en 20 conferenties in Scandinavië en Duitsland. Daarnaast bieden we toegang tot digitale cursussen en lessen via ons e-learningplatform eJUC - in totaal meer dan 300 lessen op alle rechtsgebieden. We hebben meer dan 800 speciaal geselecteerde deskundige docenten, bestaande uit advocaten, accountants, rechters, economen, professoren en leiders van erkende advocatenkantoren, universiteiten, audithuizen, rechtbanken, publieke organisaties en particuliere bedrijven.

VISIE MISSIE

De visie voor JUC is: De voorkeurspartner zijn voor juridische opleidingen in Europa. Onze missie is: Onze gasten inspireren en ontwikkelen voor morgen. Cultuur en waarden: Bij JUC geven we echt om relaties met onze teamgenoten, klanten en leveranciers. We werken altijd aan de grootste professionele klanttevredenheid en we benaderen de manier waarop we zaken doen met deze kernwaarden:

We werken samen als een team.
We zijn loyaal, eerlijk en open.
We zijn altijd klaar voor veranderingen.



Locatie

JUC NL https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0cb1c3ced98bb7178cc138acab9a278ff03d54f0a1224f61.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0cb1c3ced98bb7178cc138acab9a278ff03d54f0a1224f61.jpg
1066EP Amsterdam Noord-Holland NL