Security guards services and solutions

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Security guards services and solutions
  • Almere, Flevoland

SecurityGuards Services Solutions focust zich op diverse aspecten. SecurityGuards Services Solutions staat voor 4 belangrijke kernwaarden die tot een betuiging komen in ons dagelijkse handelen en in alle gelederen van de organisatie. De kernwaarden zijn innovatief, kwalitatief gericht, analyseren en focus op klanten.

De deugdelijkheid van onze organisatie ligt in de kwaliteit van de dienstverlening die wij leveren.

SecurityGuards

Zorgen voor veiligheid is onze kernactiviteit. SecurityGuards maakt ieders leefomgeving veiliger. Veiligheid op diverse plekken zoals; Bouw, Kantoren, Onderwijs, Retail, Luchtvaart, Publieke domeinen en gezondheidszorg. Tevens biedt SecurityGuards u uiteenlopende gespecialiseerde beveiligingsdiensten. Maak optimaal gebruik van onze kennis op het gebied van beveiliging en veiligheid door afspraak te maken met onze deskundigen. Aan de hand van gesprekken en observaties bieden wij de meest effectieve en efficiënte beveiligingsoplossingen naar uw wens.

SecurityGuards Services

SecurityGuards Services zorgt ervoor dat uw organisatie kan blijven draaien. Met SecurityGuards Services spelen we in op de wensen en behoeftes van opdrachtgevers op het gebied van bereikbaarheid en gastvrijheid. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van het inzetten van gastheren/gastvrouwen of het bemannen van een evenement/receptie.

SecurityGuards Solutions

SecurityGuards Solutions kijkt samen met u naar de beste opties voor uw bedrijf. Wij denken met u mee voor verbeteringen en tevens voor nieuwe ontwikkelingen. Vertrouwen, integriteit en zorgvuldigheid. Wij zetten ons actief in voor een veilige en vertrouwde omgeving ten behoeve voor onze klanten.



Locatie

Security guards services and solutions
1322CE Almere Flevoland NL