Jivan's Massage

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Jivan's Massage
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Dit bedrijf is in 2006 opgericht door mij, Rajiv Bhagwanbali. Afgestudeerd als fysiotherapeut en werkend als professioneel danser op internationale podia kwam ik vaak mensen tegen die verschillende vragen hadden over gezondheid.

Deze gingen regelmatig over klachten bij het bewegen of het langdurig aannemen van bepaalde houdingen. In eerste instantie waren mijn antwoorden gericht op bewegingsadviezen, stretches en behandeling van de spieren.

Dit werkte, tot op zekere hoogte. Ik begon door de jaren heen in te zien dat zaken als een gebalanceerde emotionele gesteldheid, zelfkennis, voeding, ademhaling, zintuigen, meditatie en bewust/correct bewegen invloed hadden op preventie van gezondheidsklachten.

De missie werd breder , namelijk van de beste massages geven naar mensen gezonder maken. Het team van Jivans werd uitgebreid met experts op de verschillende vlakken van gezondheid die mijn passie delen om de mens gezonder te maken. Dit heeft er toe geleid dat wij naast massages ook diverse andere diensten aan onze gasten zijn gaan bieden.

Denk aan ademwerk sessies, movement correction lessen, gebruik van etherische oliƫn, workshops op het gebied van zelfkennis en meditatie. De toekomst zal nog meer brengen en we hopen dat u een keer bij ons langs komt om samen met ons een stap richting een gezondere zelf te zetten.
Tot gauw,

Rajiv Jivan Bhagwanbali



Locatie

Jivan's Massage
3014EG Rotterdam Zuid-Holland NL