RedBlue IT Professionals

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

RedBlue IT Professionals
  • RedBlue IT Professionals
  • Hoofddorp, Noord-Holland

RedBlue
RedBlue is een IT consultancybedrijf. Ons team bestaat uit rood en blauw gekleurde IT professionals. Rood staat voor onze Oracle (en Java) expertise en blauw voor de SAP expertise. Na de start in 2008, vlak voor de crisis, heeft RedBlue zich rustig ontwikkeld tot een degelijk bedrijf met rond de dertig medewerkers. Momenteel gebruikt het bedrijf dit fundament om zich uit te bereiden met extra professionals.

IT
Binnen de deelmarkt van SAP, Oracle en Java dienstverlening detacheert RedBlue alleen senior professionals op projecten van toonaangevende organisaties in Nederland. Omdat SAP, Oracle en Java applicaties in alle branches gebruikt worden, sluit RedBlue geen branches uit. RedBlue voert opdrachten uit voor gebruikersorganisaties, system integrators en gelijkgestemde collega consultancybedrijven.

Professionals
RedBlue professionals hebben minimaal tien jaar ervaring met SAP, Oracle of Java binnen gebruikersorganisaties of op grote projecten. RedBlue professionals zijn personen die inmiddels dermate overtuigd zijn van hun expertise dat zij een stap naar meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebben ondernomen.

Meedelen in de omzet
Bij RedBlue zijn medewerkers gewend om hun professionele ontwikkeling zelf te bepalen. Zij hebben al hun commerciële en administratieve zaken gedelegeerd aan RedBlue en delen voor een groot deel mee in de omzet. Hierdoor kan de professional zich volledig richten op de opdracht en de vrije tijd gebruiken waar het voor bedoeld is. Deze IT professionals zijn van nature en door het bedrijfsmodel zeer gemotiveerd, betrokken en nemen duidelijk hun verantwoordelijkheid.

Midlance
Voor ervaren specialisten die uitgegroeid zijn bij de reguliere IT bedrijven of freelancers die vinden dat het ondernemen net te veel verantwoordelijkheid en risico met zich meebrengt, biedt RedBlue het Midlance model. Zoals de naam al aangeeft, behelst Midlance een ondernemings- en beloningsmodel dat het midden houdt tussen een vast dienstverband en freelancen.

RedBlue is eigenaar van deze merknaam. Let op onrechtmatig gebruik door andere partijen. Dat is niet vergelijkbaar met Midlance RedBlue.

Basissalaris met maandelijkse bonus
Kort gezegd betekent het dat de medewerker een vast dienstverband heeft met een basissalaris en daarnaast een flinke bonus voor ieder gewerkt uur, die maandelijks wordt uitgekeerd. Bereken met onze salariscalculator wat dit in jouw situatie betekent of beter nog, maak een afspraak om het te bespreken.

Daarnaast bieden we een mooie lijst secundaire arbeidsvoorwaarden. Medewerkers en management werken op gelijkwaardige basis samen en hebben in grote mate invloed op de keuze van een opdracht, het tarief, het soort vervoer, opleidingen e.d.

Kom eens praten. Het zal je verbazen wat Midlance van RedBlue voor jou kan betekenen.

Raoul Zeilstra
Directeur



Locatie

RedBlue IT Professionals https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/26625af562616fc9af9241ff4af30982bd586cecbb5969b0.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/26625af562616fc9af9241ff4af30982bd586cecbb5969b0.png
2131HE Hoofddorp Noord-Holland NL