INTK

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • INTK
  • Utrecht, Utrecht

INTK is een jonge en ambitieuze studio gevestigd in Utrecht, gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale strategieën voor culturele organisaties.

Onze missie is om de manier waarop mensen zich verhouden tot cultuur te veranderen. Veertig jaar geleden sportten maar weinig mensen regelmatig. Tegenwoordig besteden veel mensen meerdere uren per week aan sport. Genspireerd door de veranderingen in de sportsector, willen we een soortgelijke verschuiving brengen in de cultuursector. Ons doel is om mensen die van cultuur houden te stimuleren om wekelijks deel te nemen aan culturele activiteiten. Zo willen we mensen die van film houden helpen om wekelijks naar de bioscoop te gaan.

Wij werken samen met verschillende musea, theaters, bioscopen, kastelen, bibliotheken, festivals, etc. Enkele van de culturele organisaties waar wij mee samenwerken zijn onder andere het Guggenheim Museum, Stadsschouwburg Utrecht, Filmtheater Hilversum, Kasteel Loevestein, Bibliotheek Utrecht, Le Guess Who festival, etc...

We zijn op zoek naar een liefhebber van digitale marketing die genteresseerd is in het promoten van cultuur. Als je weinig ervaring hebt met digitale marketing, bieden we de mogelijkheid om te leren terwijl je geniet van de voordelen van een fulltime betaalde baan.



Locatie

INTK
3521AL Utrecht Utrecht NL