Strevon

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Strevon
  • Strevon
  • Utrecht, Utrecht

Strevon is een jonge startup met grote ambities. Wij helpen zij-instromers die de techniek in willen aan een vaste baan. Wij bieden daarvoor opleidingstrajecten en plaatsen de zij-instromers op een plek waar zij zich kunnen ontplooien: binnen de installatietechniek, elektrotechniek, zonnepanelen en zonwering.

Wij geloven in win-win-win-situaties: door de juiste personen aan elkaar te koppelen, lossen wij het probleem van de arbeidsmarkt binnen de techniek op: de zij-instromer krijgt een nieuwe kans met toekomstperspectief, de werkgever krijgt een gekwalificeerde arbeidskracht die is klaargestoomd voor het vak en wij ontwikkelen een waardevolle poule van arbeidskrachten om techniekbedrijven te kunnen (blijven) faciliteren. Zo dragen wij bij aan de groei van de gehele techniekbranche.

Strevon is opgericht in 2020 en bestaat uit vier gedreven teams: online marketing, sales, recruitment en backoffice. Onze missie vertaalt zich ook intern door. Net als onze techniekprofessionals, krijgen ook onze collegas de kans om zichzelf te ontwikkelen en aan hun vaardigheden te werken. Wij bieden een open cultuur waarin ruimte is voor groei, ideeën en ondernemerschap. Daarbij kun je kracht halen uit onze sterke verbondenheid.

Onze kernwaarden zijn vrijheid, ontdekken, win-win-win en gelijkwaardigheid. Omdat wij een startup zijn, liggen er nog vele strategische kansen en ontwikkelmogelijkheden. Wij nodigen al onze collegas uit om op ondernemende wijze met ons mee te denken.



Locatie

Strevon https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/3bf8f50c0ec1f8ed54f3e5d0d3ea9cf83598a2385f0ef910.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/3bf8f50c0ec1f8ed54f3e5d0d3ea9cf83598a2385f0ef910.png
3542EB Utrecht Utrecht NL