Weight Balance

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Weight Balance
  • Weight Balance
  • Horn, Limburg

Gezocht personal trainer!

Als personal trainer bij Bmore ben je vrij om je eigen aanpak te bepalen. Zo kan je je toeleggen op jouw specialiteiten. We begeleiden momenteel personal trainers door Belgiƫ en Nederland. Mannen en vrouwen. Jong en ietsje ouder. Te herkennen aan hun aanstekelijke enthousiasme en focus op kwaliteit. Bij Bmore gaan plezier en succes namelijk hand in hand. En dat willen we uitstralen.

Om je activiteiten als personal trainer te kunnen ontplooien, moet je in de eerste plaats voldoende klanten vinden. Een degelijke infrastructuur en centrale locatie zijn daarbij van essentieel belang. Om die reden kozen we dan ook voor een samenwerking met Basic-Fit. Voor een vast maandelijks bedrag kan je als personal trainer aan de slag in Roermond.

Wil jij als personal trainer in Roermond aan de slag? Zoek jij een ruimte waar je jouw eigen klanten les kunt geven zoek dan niet verder, wij zijn op zoek naar personal trainers die onze ruimte willen huren om hier personal training te geven.
Wat biedt Basic-fit? Een super leuk team, waarbij iedereen als gelijk wordt gezien. Het unieke en fijne van onze vacature is dat je zelf bepaald hoeveel uur je per week werkt. Uiteraard sta je er niet alleen voor en helpen wij jou naar een succes volle onderneming. Wat kan je van ons verwachten:
- Je komt op de website te staan, waar mensen jou kunnen berichten en evntueel kunnen boeken als personal trainer.
- je mag gebruik maken van ons klantenbestand om jouw eigen klantenbestand op te bouwen.
Daarnaast staan we ook voor jou klaar om dit tot een succses te maken, indien gewenst kunnen wij een maandelijkse evaluatie in plannen om jou daar verder bij te helpen. Denk hierbij aan markteting, sales pits maar ook natuurlijk qua training geven.
Heb jij de ambitie om door te groeien, in combinatie met de flexibele werktijden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
We zijn op zoek naar iemand die....
* Energiek, enthousiast, zelfverzekerd, verantwoordelijk en flexibel is;
* Een afgeronde sportopleiding (CIOS, ALO, Fitness A en/of B, Voedingsleer / Gewichtsconsulent, Personal Trainer of NASM) heeft;
* Eventueel ervaring heeft in sport en/of gezonde voeding;
* Op een enthousiaste en overtuigende manier onze wijze van levensstijlverandering over kan brengen;
* Geheel zelfstandig zijn/haar klanten kan begeleiden.
Interesse?
Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden coachen naar een permanente gezonde levensstijl? Dan is werken in Basic-fit iets voor jou. Maak van je hobby je beroep en solliciteer met je CV inclusief foto en motivatiebrief. Neem voor meer informatie contact met ons op.
Soort dienstverband: Freelance / zzp



Relevante links
Bedrijven Horn
Vacatures Horn

Locatie

Weight Balance https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7edcb591cebc21e946471174e016404ba26aea2f0755f264.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7edcb591cebc21e946471174e016404ba26aea2f0755f264.jpg
6085CP Horn Limburg NL