Vevon

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Vevon
  • Tilburg, Noord-Brabant
Vevon vacatures

Sinds 1999 is Vevon BV specialist in het aanvragen van tijdelijke verkeersvoorzieningen bij wegwerkzaamheden, bij evenementen en in geval van verkeerskundige calamiteiten. Voor calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar.
Daarnaast maken wij sinds medio 2021 onderdeel uit van de WZS Group s werelds grootste speler op het gebied van verkeersvoorzieningen.
WZS Group is ontstaan door een combinatie van 4 leidende bedrijven binnen deze branche: Ramudden (Zweden, Noorwegen, Finland, Estland en Canada), Chevron TVM (Verenigd Koninkrijk), AVS (Denemarken, Duitsland en Letland) en Fero (België/Nederland).
De veiligheid van de weggebruiker en de wegwerker staat bij de uitvoering van onze werkzaamheden altijd voorop. Vanaf de initiatieffase adviseren wij de opdrachtgever, werken wij complete verkeersplannen uit en vervolgens plaatsen en onderhouden wij de tijdelijke verkeersvoorzieningen. Bij het opstellen van de verkeersplannen proberen wij een optimale doorstroming van het verkeer te bereiken waardoor het ongemak voor de weggebruiker tot een minimum wordt beperkt.
Vanuit onze vestigingen in Tilburg (tevens hoofdkantoor), Alphen aan den Rijn, Goes, Velddriel en Wessem worden onze werkzaamheden genitieerd, gecordineerd en gerealiseerd. Het werkgebied is door geheel Nederland.

Ontwerper Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Goes - MBO - 40 uur

Medewerker Projectadministratie TVM (40 uur)

Tilburg - MBO - 40 uur

Stagiair HBO (32-40 uur) - Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Tilburg - HBO - 32 - 40 uur

Medewerker Verkeersmaatregelen / Monteur TVM - Tilburg

Tilburg - Geen opleiding vereist - 40 uur

Medewerker Verkeersmaatregelen / Monteur TVM Alphen a/d Rijn

Alphen aan den Rijn - Geen opleiding vereist - 40 uur
Vevon vacatures

Locatie

Vevon
5047RC Tilburg Noord-Brabant NL