Roosmijn Techniek groep

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Roosmijn Techniek groep
  • Roosmijn Techniek groep
  • Almere, Flevoland

De Roosmijn Techniek Groep BV

Roosmijn Techniek Groep BV is uitgegroeid tot een gedreven Techniek bedrijf met vele activiteiten op allerlei gebieden. Op dit moment zijn 18 ondernemers aangesloten en daarnaast de werknemers die zij in huren via het uitzend bureau, maar vanaf 1 November 2022 is het streven een groter pand te betrekken, en de garageboxen te verlaten! en een mogelijke nieuwe groei door te maken. De Roosmijn Techniek Groep BV staat voor elke klus van A tot Z, van start tot afbouw, waar een ander stopt gaan deze vakmannen verder. Met garanties en een 24-7 technische service dienst bieden zij al hun klanten ook dat beetje extra service.

Deskundigheid!

De Roosmijn Techniek Groep vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren en dus om goed opgeleide vakmensen naar klussen en projecten te sturen. Aan medewerkers wordt dan ook de mogelijkheid geboden om zich te ontwikkelen door hen opleidingen aan te bieden. Studenten krijgen de kans om stage te lopen en zo het vak te leren. De heer van Zelst is zelf het levende bewijs dat je al doende leert en zo een mooie toekomst voor jezelf kunt opbouwen.

Samenwerkingen!

Enige tijd geleden is er een samenwerking met het R.O.C. college en het VMBO/LTS aangegaan. Wij zullen dan ook per 1 Oktober 2022 stage plekken aan bieden binnen de Roosmijn Techniek Groep. Daarnaast wordt nauw samen gewerkt met het UWV om gemotiveerde, nieuwe werknemers aan te trekken. Het UWV heeft immers specialisten in hun bestand zitten die bijvoorbeeld door Corona geen werk meer hebben en De Roosmijn Techniek Groep biedt hen graag een fijne baan en een opleiding.

Toekomst, Milieu, Stikstof!

Minder stikstof uitstoot heeft bij de Roosmijn Techniek Groep de hoogste prioriteit. Zij blijft innoveren en kijken hoe zuiniger en milieubewuster om gegaan kan worden met alles wat er wordt gebruikt aan gereedschappen, materialen en de bedrijfsbussen waarin wordt gereden. En uiteraard is er hierbij ook aandacht voor verlichting en verwarming op de kantoren. Intern is in 2021 een vermindering van gas behaald van maar liefst 32%! Bij de klanten thuis zelfs meer dan 51%. O.a. middels installeren van warmte pompen en hybride CV installaties. De bedrijfsbussen hebben een Euro 6 motor met ad blauw voor een betere verbranding en meer km per liter brandstof. Helaas is elektrische rijden nog onmogelijk. Wel zal men blijven kijken naar alle opties die op hun pad komen.



Locatie

Roosmijn Techniek groep https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/089e5f76f5470b44d00b08dde24d88021d20bca3a289b4a9.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/089e5f76f5470b44d00b08dde24d88021d20bca3a289b4a9.png
1362AB Almere Flevoland NL