Raderadvies

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Raderadvies
  • Raderadvies
  • Zwolle, Overijssel

Raderadvies is een onafhankelijk inspectie- en adviesbureau, gespecialiseerd in duurzaam beheer en onderhoud van vastgoed. Wij zijn een multidisciplinair adviesbureau en richten ons op zowel bouwkundige als installatietechnische vraagstukken. Vanuit ons hoofdkantoor in Vught en onze vestiging in Zwolle werken wij landelijk aan uiteenlopende onderhoud- en beheervraagstukken. Het team van zon 35 servicegerichte en enthousiaste inspecteurs en adviseurs koppelen gedegen kennis aan de nodige prakijkervaring. Zij beschikken over erkende diplomas en certificeringen binnen de disciplines bouwkunde en installatietechniek, zoals: RVB BOEI, NVDO, NVDO-BOEI, COMOG en diverse vakgerichte opleidingen. Daarnaast hebben wij specialistische kennis in huis op het gebied van monumenten, duurzaamheid, circulariteit, verf- en schildertechniek en brandveiligheid. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) en zijn lid van de Normcommissie Conditiemeting bij de NEN.

Missie

Onze adviseurs zijn professionele, onafhankelijke en innovatieve vastgoedmanagers! We brengen de status van het vastgoed in beeld, leveren waardevolle informatie, data en advies en dragen bij aan duurzaam, veilig, goed onderhouden vastgoed, passend bij de organisatie, proces en budget!

Visie

Door een langdurige samenwerking met onze klanten, zijn onze vastgoedmanagers niet alleen in control op vastgoedonderhoud, veiligheid en duurzaamheid, maar brengen we als ambassadeur uw vastgoed, proces en organisatie naar the next level op het gebied van duurzaam vastgoed management door heel Nederland en daarbuiten.

Projectleider Vught en Zwolle - 40 uur

Zwolle - HBO - 40 uur
Raderadvies

Adviseur Duurzaamheid en Circulariteit (36-40 uur) Zwolle en Vught

Zwolle - HBO - 40 uur
Raderadvies

Bouwkundig Inspecteur - NEN2767 - Zwolle

Zwolle - MBO - 40 uur
Raderadvies


Locatie

Raderadvies https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/5b2ee835ccbfe99f4706f0871df6347f09649cab502c5a1a.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/5b2ee835ccbfe99f4706f0871df6347f09649cab502c5a1a.png
8025BM Zwolle Overijssel NL