Fixers Group

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Fixers Group
  • Fixers Group
  • Amsterdam, Noord-Holland

Wie zoeken wij?
Jij hebt het gewicht en het talent om premium merkevenementen te leiden, immers heb je dit al vaak gedaan. Je kent de spelers in de branche en de begrijpt het niveau die onze A-merk klanten verwachten.

Wij zoeken iemand die zelfstandig producties kan voorbereiden en uitvoeren. Iemand die goed is in communiceren met de opdrachtgever (vaak Engelstalig) en onze leveranciers. Een senior event manager die een kick krijgt van uitstekende timemanagement, een leider die creatief is in het oplossen van problemen en de taal van marketing kan vertalen naar iets tastbaars.

- Min. 3 jaar ervaring als een Eventmanager Activaties en Merkevenementen
- Commercieel onderlegd, uitstekend in onderhandelen en goed met Office
- Communicatief vaardig, georganiseerd, perfectionistisch en in staat om onder druk dingen te prioriteren en relativeren
- Jij kunt zelfstandig te werk gaan en kent de evenementenbranche en/of de reclame industrie goed
- Ambitie om een eigen team uit te bouwen, ervaring met (op)leiden van personeel
- Uitstekend in het Nederlands en Engels, woord en geschrift
- In bezit van een rijbewijs
- Woonachtig in (de buurt van) Amsterdam

Verantwoordelijkheden Sr. Event Manager:
- Als event manager ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van begrotingen, budgetbewaking, inkoop en de financiële rapportage.
- Jij bent eindverantwoordelijk voor de productie vanaf begin tot einde, incl. alle klantcommunicatie, kwaliteitsbewaking, aansturen van het team etc.
- Het geven van productioneel advies aan Marketing en Sales op gebied van pre-productie en de kosten die daarmee gepaard gaan.
- Managen van je team, de freelancers en strakke communicatie onderhouden met alle stakeholders gedurende projecten.

Wat doen wij?
Wij zijn Fixers Group, een evenementenbureau met sterke wortels in de reclamebranche. Wij creëren en organiseren evenementen en activaties waarbij een merk altijd centraal staat. Zo realiseren wij exclusieve events voor Adidas, toffe activaties voor SodaStream, lanceren voor Audi en produceren ludieke stunts voor andere A-merken. Met een klein, vast team en een ruime poule aan freelancers produceren wij vanuit een kantoor in Amsterdam Noord. We zijn één team met alle neuzen één kant op, op sneakers en met een MacBook.

Wat bieden wij jou?
Flexibiliteit zorgt voor productiviteit. Daarom ben je vrij om deels vanuit huis te werken. Je werkt in een informele omgeving. Het salaris is marktconform ( 3.000 - 4.000), zo ook de vakantiedagen en de reiskosten. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.


Enthousiast? Mail dan jouw Motivatiebrief en CV naar Katja Heinrich op [email protected]



Locatie

Fixers Group https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a73ae4dbc1e7172d62fe98b6d34e664ae53714559e196156.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a73ae4dbc1e7172d62fe98b6d34e664ae53714559e196156.jpg
1021JV Amsterdam Noord-Holland NL