HUNTER PEOPLE

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

HUNTER PEOPLE
  • HUNTER PEOPLE
  • Heerlen, Limburg
HUNTER PEOPLE vacatures

Hunter People is met ruim 20 jaar ervaring specialist in het bemiddelen van personeel voor nagenoeg alleen vaste banen in de regios Limburg en Noord Brabant.

Hunter People beschikt over een goed en uitgebreid netwerk binnen onze vakgebieden voor zowel de kandidaat als opdrachtgever. Wij onderhouden langdurige relaties met diverse bedrijven in o.a. de techniek, bouw, industrie, handel, zakelijke en financiƫle dienstverlening. Wij adviseren u, als kandidaat of opdrachtgever, over de arbeidsmarkt en onze vakgebieden.

LBO-MBO-HBO EN WO NIVEAU
Hunter People richt zich op vacatures op LBO-MBO-, HBO- en WO-niveau. Bij onze werving en selectie houden wij rekening met de volgende aspecten zoals: persoonlijkheid, motivatie, opleiding, werkervaring, competenties en verwachtingen ten aanzien van een nieuwe functie.

ONZE EXPERTISE EN VAKKENNIS
Hunter People wil zijn kennis en expertise ter beschikking stellen om de juiste match te vinden tussen de vereisten van de kandidaat en die van de opdrachtgever. Wij wensen een langdurig partnership uit te bouwen door op maat gemaakte service te leveren. Bent u op zoek naar werk? Bel of mail ons dan snel. De koffie staat klaar !

Assistent International Sales Medewerker in de omgeving Maastricht Airport

Maastricht-Airport - MBO - 40 uur
HUNTER PEOPLE

(Senior) Financieel Medewerker in de omgeving Heerlen

Heerlen - HBO - 32 - 40 uur
HUNTER PEOPLE

Aangiftemedewerker in de regio Maastricht

Maastricht - HBO - 20 - 40 uur
HUNTER PEOPLE

Boekhouder m/v in de omgeving Nuth

Nuth - HBO - 40 uur
HUNTER PEOPLE

(Junior) Administratief Medewerker m/v in de regio Nuth

Nuth - MBO - 40 uur
HUNTER PEOPLE
HUNTER PEOPLE vacatures

Locatie

HUNTER PEOPLE https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/3cb8d84f9f164042314bcd1fd8da96521520b595feb0de23.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/3cb8d84f9f164042314bcd1fd8da96521520b595feb0de23.png
6411BN Heerlen Limburg NL