Professionals in Food

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Professionals in Food
  • Professionals in Food
  • Vught, Noord-Brabant

Professionals in Food, gevestigd in Zwolle en Vught, wijdt zich exclusief aan het samenbrengen van Food professionals en organisaties in de levensmiddelenindustrie. Dat doen we vanuit een frisse aanpak: no-nonsense, open en duidelijk, mét specialistische marktkennis en soms creatieve oplossingen voor bezettingsvraagstukken.

Zo leveren wij binnen de QA ook tijdelijke interim oplossingen terwijl wij tegelijkertijd een vaste kracht zoeken voor permanente vervulling van de vacature. Op die manier mis je nooit een audit!

De werkvelden waarin wij opereren zijn QA, QC, laboratorium, proces- en productontwikkeling, supply chain, productie- en accountmanagement. Binnen de levensmiddelenindustrie zijn wij dan ook van alle markten thuis. Wij werken op basis van werving en selectie, interim(management), detachering en uitzending.

Kandidaten met een afgeronde mbo, hbo of wo opleiding en ervaring in de levensmiddelenindustrie of het laboratorium nodigen wij uit zich aan te sluiten bij ons netwerk, zodat wij die mooie baan voor hen kunnen vinden. Voor ZZPers bieden wij regelmatig interessante (interim) opdrachten bij onze opdrachtgevers.

Senior Recruitment Consultant 28-40 upw, €50.000 + bonussen + auto van de zaak, Vug

Vught - HBO - 28 - 40 uur
Professionals in Food

Recruitment Consultant Food (hbo/wo)

Vught - HBO - 32 - 40 uur
Professionals in Food


Locatie

Professionals in Food https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/bfeaaa0a3b4c7a59f7a3de37d14856af7454abea4b5f63b8.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/bfeaaa0a3b4c7a59f7a3de37d14856af7454abea4b5f63b8.png
5264PJ Vught Noord-Brabant NL