Smart HRD

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Smart HRD
  • Heumen, Gelderland

Smart HRD is een klein adviesbureau met een helder doel: De ontwikkeling en groei van mensen op duurzame wijze.

De drijfveer van Smart HRD: samen werken aan duurzame verandering, ontwikkeling en groei van individu, team en organisatie. Better people, better organizations... and a better world.

Onze kernwaarden zijn partnerschap, ambitie en deskundigheid. Deze zijn leidend voor ons en dus ook bij de transformatie van organisaties en individuen.

Sinds 21 jaar doen we ervaring op in grote en kleine organisaties, in profit, non-profit, in vrijwel alle sectoren, waaronder onderwijs, metaal- en elektro-industrie, overheid, zorg, productiebedrijven, woning corporaties, high-tech, en IT-start-ups. Onze manier van samenwerken wordt door onze klanten ervaren als een prettig partnerschap.

Niet het korte termijn succes, maar gaan voor de resultaten op de lange termijn is wat in ons DNA is terug te vinden. Niet voor niets koersen wij al ruim twintig jaar op goede wijze door hoog- en laagconjuctuur.

Het team zelf is ook een toonbeeld van continuteit en bestaat uit een tweetal adviseurs, een consultant en een officemanager. Onze adviseurs en consultant hebben een academische achtergrond en hebben hun sporen verdiend in het HRM-werkveld.



Locatie

Smart HRD
6582AS Heumen Gelderland NL