Vepo Cheese

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Vepo Cheese
  • Vepo Cheese
  • Bodegraven, Zuid-Holland

Wanneer wij het over kaas hebben, dan hebben we het over alles wat ons lief is en wat ons iedere dag drijft nieuwe grenzen op te zoeken.
Letterlijk en figuurlijk. Zo zijn we altijd geweest. Noem het typisch Hollands: onze handelsgeest, voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden en vooruitgang. En omdat we uit een klein land komen, zit efficiƫntie al in ons bloed. Bovendien hebben we altijd onze mening klaar; uiteraard met respect, rekening houdend met de culturen waarvoor we werken. Maar we geloven in wat we doen. Dat denken we niet alleen, dat dragen we ook uit.

Generatie op generatie werken we aan groei. En aan de verbetering van het versnijden, raspen, portioneren en verpakken van halfharde kazen.

We begrijpen als geen ander dat dit alleen kan door dicht bij onze klanten te staan en samen met hen op te trekken. Waardoor we bestaande relaties versterken. En nieuwe kunnen aangaan.

Ons erfgoed is een familiemerk met een kenmerkende Hollandse allure. Waar mensen al 100 jaar bij en mee willen werken. Onze kaas gaat over ondernemerschap, duurzaamheid en relaties bouwen. Waarmee we onze oorsprong omzetten in voorsprong. Dat denken we niet alleen, dat dragen we ook uit.

Wij zijn een familiebedrijf dat waarde toevoegt door samen met onze klanten en leveranciers de beste oplossing te vinden voor het versnijden, raspen, portioneren en verpakken van (half)harde kaas. Wij leveren maatwerk voor onze klanten met hoge kwaliteit, voor een eerlijke prijs en oog voor duurzaamheid. Zo dragen we samen bij aan een duurzame toekomst voor volgende generaties.

Vepo Cheese NV gaat duurzaam groeien in het versnijden, raspen, portioneren en verpakken van (half) harde kaas om zo haar positie in de markt te versterken. De wensen van de klant en hoge klanttevredenheid zijn daarbij essentiƫle voorwaarden. We investeren daarom als familiebedrijf in verdere verduurzaming van producten en professionaliseren van processen. Een hoge kwaliteit vormt daarbij de basis. Voor medewerkers zijn we een aantrekkelijke werkgever in een cultuur die wordt gekenmerkt door sociale zakelijkheid met als resultaat een hoge medewerkerstevredenheid.

Deze visie zorgt voor een gezond rendement dat bijdraagt aan de continuteit van Vepo Cheese voor de langere termijn.

Vepo Cheese
The Dutch way to say cheese



Locatie

Vepo Cheese https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ca13c2d12691b3a10983853afc6c52332a4cc0170dac70fc.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ca13c2d12691b3a10983853afc6c52332a4cc0170dac70fc.jpg
2411NG Bodegraven Zuid-Holland NL