INCO Installatie

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

INCO Installatie
  • INCO Installatie
  • Alkmaar, Noord-Holland

Waar INCO vroeger enkel in te schakelen was voor loodgietersklussen zijn we sinds 2018 uitgegroeid tot een innovatieve totaaloplosser. Mede door onze Hollandse nuchterheid, lef en visie is het bedrijf getransformeerd tot een hightech E- en W-oplosser. Hierdoor kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen en zijn we klaar voor de toekomst.

Het familiebedrijf ging van start in 1984 toen Onno Ooijevaar de mogelijkheid kreeg een doorstart te maken met een loodgietersbedrijf dat failliet ging. Dit vakgebied was hem nog niet eigen, maar hij wist dat hij net als zijn vader wilde ondernemen. De eerste jaren in Haarlem stonden dan ook in het teken van opstarten en ontwikkelen. Al snel werd het bedrijf uitgebreid met projectleider en loodgieter: Albert Bloothoofd. Een vakman die al wel beschikte over alle benodigde diplomas, kennis en ervaring. De samenwerking werpt zijn vruchten af en INCO kreeg steeds meer aanzien.

INCO wil nu en in de toekomst de meest vooruitstrevende allround installateur zijn. Dat betekent dat onze medewerkers vitaal moeten zijn, zich trots voelen over het werk dat ze doen, en bovenal dat ze voorbereid zijn op de toekomst.

Medewerkers zijn daar voor een groot deel zelf verantwoordelijk voor, maar ook wij als INCO hebben daar een belangrijke rol in. Daarom ondersteunen wij onze medewerkers waar mogelijk. Dit doen we met het programma FIT met INCO.



Locatie

INCO Installatie https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/2354acb76a49f07d7f413a9ff94db71d0afe0cc7a5afc65a.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/2354acb76a49f07d7f413a9ff94db71d0afe0cc7a5afc65a.png
1812PL Alkmaar Noord-Holland NL