Karel Hermans Transport

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Karel Hermans Transport
  • Karel Hermans Transport
  • Venlo, Limburg

Karel Hermans Transport komt terug

VENLO - Karel Hermans laat Venlose transportgeschiedenis herleven. Bijna anderhalve eeuw nadat zijn overgrootvader, Karel Hermans, het gelijknamige transportbedrijf startte, laat de vierde generatie Karel Hermans de oude tijden weer herleven. Een vertrouwd merk in een modern jasje. Karel Hermans Transport, van oudsher een begrip in Venlo en ver daarbuiten, opent opnieuw haar deuren.
Met trotse bescheidenheid maak ik inderdaad bekend dat Karel Hermans Transport terug is!, meldt Karel Hermans. Ik heb me de afgelopen twee decennia gespecialiseerd in de wereld van koeltransport en een betrouwbare naam opgebouwd betreffende gespecialiseerd geconditioneerd Europees transport van verse groente en fruit. Ik ben tot 2019 Directeur Groot Aandeelhouder geweest bij een vooraanstaande vervoerder van groente en fruit. Verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en sales, hebben we daar een prachtig bedrijf met uiteindelijk ruim 300 medewerkers gebouwd. En geloof me, de sporen van onvoorwaardelijke liefde voor koeltransport zitten nog steeds in alle genen van mijn DNA. Daarom begin ik voor mijzelf in samenwerking met de Kivits Logistics Group.
Een top dienstverlening leveren aan mijn klanten, dat is mijn doel. Met klanten weer vertrouwd aan tafel te zitten om te sparren over het koeltransport voor morgen. Samen met mijn partner kan een groot scala aan zeer uiteenlopende logistieke oplossingen aanbieden en ik verheug mij er écht op om samen met opdrachtgevers te werken aan een gezamenlijk toekomst zonder geremd te worden door obstakels en problemen. Dat heeft mij altijd onderscheidend gemaakt. Vooral niet teveel denken aan standaard oplossingen, maar maatwerk bij elke individuele opdracht. Groot en klein!, aldus een enthousiaste Karel Hermans.



Locatie

Karel Hermans Transport https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/183a3a8637fefdc364185af6ec36f82fb01735dd52825108.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/183a3a8637fefdc364185af6ec36f82fb01735dd52825108.png
5911AA Venlo Limburg NL