Traffic & More

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Traffic & More
  • Traffic & More
  • Utrecht, Utrecht

Traffic More is een begrip binnen het verkeersmanagement in Nederland. Zo zijn ze gespecialiseerd in tijdelijke verkeersmaatregelen en wel van ontwerp tot uitvoering. Kortom van A-tot-Z wat maakt dat je binnen deze snelgroeiende organisatie letterlijk even naar buiten kunt lopen om iets te overleggen/zien of te begrijpen. Alle kennis- en kunde is in huis om met tijdelijk verkeersmanagement waarde toe te voegen.

Als organisatie werkt Traffic More voor verschillende grote projecten waarbij zij ervoor zorgt dat de doorstroming gegarandeerd wordt. De ambitie is om dit elke keer weer slimmer, beter en efficiënter te doen. Kortom, Traffic More is dé specialist op het gebied van verkeersmanagement welke door haar verkeersmaatregelen zichtbaar beter is!

Een greep van de projecten: Rijnlandroute, Afsluitdijk, A9 (Badhoevedorp-Holendrecht), Groot Variabel Onderhoud A4/A9/A10, Groot Onderhoud Kiltunnel en nog veel meer.

En More:

Als Tenderontwerper TVM kom je op de afdeling Engineering terecht. Hier werken al vijf enthousiaste en gedreven ontwerpers. Jouw nieuwe collegas zoeken iemand die dezelfde gezamenlijke competenties heeft, namelijk:

Leergierig
Oplossingsgericht
Kwaliteitsgericht
Samenwerken
Inzet in zijn/haar werk
Herken jij jezelf in de bovenstaande competenties en werk jij graag in een inspirerend team, dan ben jij de Tenderontwerper TVM die ik zoek!

Volgens Traffic More komt het beste werk voort uit een combinatie van vakmanschap, samenwerken, hard werken en plezier. Ze vinden het belangrijk dat naast het werkleven er ook tijd moet zijn om te kunnen ontspannen. Er worden door de organisatie jaarlijks meerdere uitjes georganiseerd. Kortom, een fijne werkomgeving met leuke collegas!



Locatie

Traffic & More https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/eacd1d29d451fc5df569defd788ce88f75623d6158de9f50.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/eacd1d29d451fc5df569defd788ce88f75623d6158de9f50.jpg
3546PM Utrecht Utrecht NL