WV Recruitment

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

WV Recruitment
  • WV Recruitment
  • Almere, Flevoland

WV Recruitment staat voor We Value Recruitment. Vanuit ons perspectief staat dit gelijk aan het waarderen en respecteren van onze klanten en kandidaten. Dit is eveneens ons geheime wapen waarmee wij prettige en langdurige samenwerkingen creëren.

Bij WV Recruitment maken wij geen onderscheid tussen kandidaten met jarenlange werkervaring en kandidaten die nu pas de arbeidsmarkt gaan ontdekken, iedereen is welkom! Wij hechten heel veel waarden aan wie jij bent als persoon, wat jouw ambities zijn en waar jij momenteel staat in het leven. Zodra wij dit goed in kaart hebben gebracht zullen wij samen op ontdekkingsreis gaan naar de perfecte werkgever. Uiteraard zullen wij jou begeleiden vanaf jouw inschrijving tot jouw eerste sollicitatiegesprek met een van onze klanten.

Het is ons doel om met al onze klanten een hechte relatie op te bouwen en partners te worden voor de lange termijn. Dit doen wij door goed te luisteren naar jouw wensen en ons te verdiepen in de bedrijfscultuur. Wij stoppen pas met vragen totdat wij exact weten waar jouw organisatie behoefte aan heeft, alleen zo kunnen wij jou volledig ontzorgen met jouw zoektocht naar nieuw personeel.

Uiteindelijk is het maken van de perfecte match wat wij het allerliefste doen. Omdat wij oprecht genteresseerd zijn in mensen en worden gedreven door passie en liefde voor ons vak, ligt onze focus hoofdzakelijk op het creëren van een goede en positieve werksfeer voor onze klanten en kandidaten.

WV Recruitment zal zich voortdurend blijven verbeteren om jou nog beter van dienst kunnen zijn.



Locatie

WV Recruitment https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/35c4ec4aef3c8f500a314be9a6e5fed39d4935e74b7bd5fd.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/35c4ec4aef3c8f500a314be9a6e5fed39d4935e74b7bd5fd.png
1327AA Almere Flevoland NL