Lubecore Europe

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Lubecore Europe
  • Lubecore Europe
  • Maarheeze, Noord-Brabant

Introductie

Lubecore Europe B.V. is op zoek naar een Field Service Engineer die door persoonlijkheid en werkwijze het verschil weet te maken en bijdraagt aan groeiambities.
Ben jij een kandidaat met gevoel voor klanten en kwaliteit en wil je meegroeien met een succesvolle organisatie? Kijk dan of onderstaand profiel op jou van toepassing is.

Functieprofiel
Je voert in deze functie installatie-, onderhouds- en servicewerkzaamheden uit op locatie bij klanten in hoofdzakelijk Nederland en België, en soms Luxemburg. De werkzaamheden zijn voornamelijk mechanisch van aard. Ook ben je soms aanwezig bij beurzen voor grondverzetmachines. Je adviseert opdrachtgevers met betrekking tot de toepassing en het onderhoud van de geautomatiseerde smeersystemen en soms adviseer je met betrekking tot de aanschaf van nieuwe producten. Je werkt zelfstandig, met als uitvalsbasis zowel het kantoor in Maarheeze als het eigen huisadres. Je rapporteert aan de Manager Service Engineering.
Het salaris en de arbeidsvoorwaarden die bij deze functie behoren, zijn van een uitstekend niveau! Bij deze functie hoort een auto van de zaak. Als een klus wat verder weg is en niet op één werkdag klaar kan zijn, zul je soms overnachten. Lubecore zorgt ervoor dat het materieel dat je de volgende werkdag nodig hebt s nachts weer wordt aangevuld.

Jouw profiel
Je beschikt over mbo-werk en denkniveau en hebt enkele jaren ervaring als service-technicus. Je hebt een goede basiskennis van auto-elektronica en kunt bij voorkeur elektrisch booglassen. Je bent als field service engineer gewend zelfstandig te werken en komt graag op veel verschillende plaatsen. Door je klantvriendelijkheid en prima communicatieve vaardigheden ben jij van nature een ambassadeur voor Lubecore. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent flexibel en ziet jezelf graag werken in een groeiend en professioneel team met veel ruimte voor eigen inbreng. Je bent woonachtig in België of één van de 3 zuidelijke provincies: Zeeland, Noord-Brabant of Limburg.





Werken bij

Lubecore Europe B.V., gevestigd in Maarheeze, maakt deel uit van Lubecore International, een vooraanstaande Canadese producent van geautomatiseerde smeersystemen. De systemen vinden hun toepassing in uiteenlopende speciale voertuigen van grondverzetmachines tot trailers voor speciaal vervoer. De producten van Lubecore worden gewaardeerd door klanten over de hele wereld. Ze verlengen de levensduur van de voertuigen, garanderen besparingen op onderhoud en zijn van uitmuntende kwaliteit. Het bedrijf voorziet daarmee in een groeiende behoefte van fabrikanten, distributeurs en dealerorganisaties in Nederland en België.
Wil jij onderdeel gaan uitmaken van een jong bedrijf met een leuke werksfeer? Waar je inzet echt gewaardeerd wordt en er volop ruimte is om mee te groeien met de organisatie?
Solliciteer dan direct! Je mag je CV met korte motivatie mailen naar [email protected] We nemen dan snel contact met je op om de vacature en de carrièremogelijkheden bij Lubecore te bespreken. Voor meer informatie kun je ook bellen of whatsappen met [email protected] of +316 4769 4244



Locatie

Lubecore Europe https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/be22d0d16a2983a8d176d93be3078187ce4403bca6e09c30.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/be22d0d16a2983a8d176d93be3078187ce4403bca6e09c30.png
6026PX Maarheeze Noord-Brabant NL