Sellect Zonnepanelen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Sellect Zonnepanelen
  • Apeldoorn, Gelderland

Junior Allround Magazijnmedewerker en bezorger

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die houdt van aanpakken. Als magazijnmedewerker ga je werken in een snelgroeiend bedrijf gevestigd in Apeldoorn.

Wie zijn wij?
Sellect Zonnepanelen is een bedrijf dat zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal levert aan zowel installateurs als particulieren, door heel Nederland. Meer informatie kun je vinden op www.sellectzonnepanelen.nl
Wat ga je precies doen?
Als magazijnmedewerker zet je de materialen klaar zodat klanten deze op kunnen halen. Ook het inladen van de bus en de bezorging hoort bij jouw functie. Daarnaast is het beheren en onderhouden van het magazijn, het verwerken en opslaan van binnengekomen materialen en het klantcontact bij afhalen van bestellingen onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden.
Wie ben jij?
Je hebt minimaal VMBO GL/TL werk- en denkniveau, een goede fysieke gezondheid, goede communicatieve vaardigheden, je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift, je hebt interesse in (solar)techniek, je kunt nauwkeurig werken en bent in bezit van rijbewijs B.
Wat zijn de werktijden?
Voor deze functie ben je van maandag tot en met zaterdag beschikbaar voor 24 uur per week. De werkdagen en uren zijn in overleg.
Wat bieden wij?
Een baan bij een snelgroeiend bedrijf. Een functie met verantwoordelijkheid waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband werkt.
Een bruto maandsalaris tot 1300 op basis van een 24-urige werkweek. Een parttime dienstverband voor bepaalde tijd met uitzicht op vast contract. Starten kan op korte termijn. Opleiding, vakantiedagen en vakantiegeld. Een prettige werkomgeving met een gezellig team.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan direct met je CV inclusief foto. We kijken uit naar je reactie!



Locatie

Sellect Zonnepanelen
7317AW Apeldoorn Gelderland NL