Den Doelder Cross Border Recruitment

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Den Doelder Cross Border Recruitment
  • Dordrecht, Zuid-Holland

Goedemiddag,

Wij zij een recruitment buro en op zoek naar invulling van een vacature voor een bedrijf gevestigd op de Maasvlakte. Namens dit bedrijf zij wij op zoek naar:

Secretariële versterking voor het Management Team (bestaande uit project-, administratie- en operationeel management). Iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat in een stoere mannen cultuur.

De functie

Als Management Assistent zorg je met een proactieve instelling voor een adequate ondersteuning van het Management Team. Je verzorgt secretariële taken, zoals agendabeheer, notuleren en het verzorgen van correspondenties en mailverkeer. Je brengt structuur aan in processen en behoudt overzicht in het actie- en takenpakket van het Management Team, waarbij je urgentie weet te signaleren en op basis hiervan de leden aanstuurt.

Jij bent

Een professional met minimaal één jaar werkervaring die denkt- en werkt op MBO+/HBO niveau en passie heeft voor het ontzorgen van de mensen met wie er wordt gewerkt. Sociaal vaardig, punctueel en behoudt overzicht in een hectische werkomgeving. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, als in het Nederlands en Engels.

Wij bieden

Een hele afwisselende en uitdagende functie, waarbij er ruimte is voor ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak. Je komt te werken in een enthousiast team binnen een informeel en ambitieus bedrijf waar kwaliteit altijd voorop staat en waar medewerkers oprecht trots zijn op hun bijdrage aan de wind sector.

Als je dit wat lijkt, neem dan aub contact op met Tjeerd Ligthart op 0625308642

Met vriendelijke groeten



Locatie

Den Doelder Cross Border Recruitment
3316BT Dordrecht Zuid-Holland NL