Uijen en co

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Uijen en co
  • Uijen en co
  • Oss, Noord-Brabant

Vacature Elektromonteur installatie laadvoorzieningen fulltime

Zoek je een baan waarbij geen afspraak hetzelfde is, je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt en je het leuk vindt om elke dag op pad te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wat doet Uijen en Co?
Door onze kennis van installatiewerkzaamheden met grondwerken te combineren bestaan onze werkzaamheden voornamelijk uit aanleg van infra voor laadoplossingen t.b.v. elektrisch vervoer. Dit doen wij bij de mensen thuis, op de zaak en in de publieke ruimte.

Hoe ziet een werkdag van een elektromonteur installatie laadvoorzieningen eruit?
In de ochtend kom je naar de zaak voor een lekker bakje koffie met je collegas. Daarna laad je de bus in met de materialen die je nodig hebt voor je afspraken van die dag. Afhankelijk van de werkzaamheden ga je alleen of met je collega op pad. Om 08.00 uur sta je bij de eerste klant op de stoep. Je bespreekt samen met de klant waar de laadvoorziening dient te komen, hierna ga je aan de slag. De meterkast wordt aangepast, kabels worden getrokken en grondwerkzaamheden worden uitgevoerd. Als laatste wordt de lader opgehangen. Hierna controleer je of de lader werkt en bel je met de leverancier om de lader te activeren. Klus geklaard en een tevreden klant! Op naar de volgende klus. Aan het eind van de werkdag kom je weer terug naar de zaak om de dag af te sluiten.

Wij bieden
Werken bij een echt familie bedrijf; informele werksfeer, korte lijntjes en flexibiliteit.
Werken in een fijn team; iedereen in het bedrijf heeft zijn eigen verantwoordelijkheden, echter helpen we elkaar graag waar nodig. We zijn samen een team en hierbij is elke medewerker even belangrijk in het proces.
Ontwikkelmogelijkheden; ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en mogelijkheden om door te groeien.

Jij biedt
Kennis van elektrotechniek
Ervaring als elektrotechnisch monteur is een pré
Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
Doorpakker
Zelfstandig

Spreekt de vacature je aan? Neem dan snel contact op met Dave of Krissy op telefoonnummer 0412-489906.



Relevante links
Bedrijven Oss
Vacatures Oss

Locatie

Uijen en co https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e6168aa24ef014b0ac9d4c8fbebb7efc45860b0f4432365f.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e6168aa24ef014b0ac9d4c8fbebb7efc45860b0f4432365f.png
5349AZ Oss Noord-Brabant NL