HUIJERJANS Adviesgroep

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • HUIJERJANS Adviesgroep
  • Sint Odiliënberg, Limburg

Over ons
Kiezen voor HUIJERJANS Adviesgroep B.V. is kiezen voor bewezen vakmanschap.

Een kleine en persoonlijke organisatie, maar een grote naam in de wereld van financieel advies in Limburg. Van particuliere klanten tot zakelijke klanten en van Schadeverzekeringen tot Financiële Planning en Hypotheken. Bij HUIJERJANS Adviesgroep B.V. kan de klant terecht voor totaaladvies. En het belangrijkste: alles via één aanspreekpunt!

Onafhankelijk advies houdt voor HUIJERJANS Adviesgroep B.V. in dat de klant centraal staat. Vanuit klantbelang wordt door klant en adviseur samen besproken wat het beste bij de persoonlijke situatie van de klant aansluit. Want onafhankelijk advies betekent niet alleen maar adviseren vanuit verschillende maatschappijen, maar altijd het belang van de klant voorop stellen; en dat is de kracht!

De fundamenten bestaan uit 47 jaar ervaring in verzekeringen, hypotheken, sparen en leningen. De beste adviezen op financieel en verzekeringsgebied onder één dak verenigd. Met de doelstelling onafhankelijk totaaladvies te geven doen wij zaken met bijna alle banken en verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

Recente updateAlles weergeven Alle recente updates weergeven
Kom jij ons leuke team versterken? https://lnkd.in/gM-M8nf

5 mnd
Bedrijfsdetails
Website
http://www.huijerjans.nl
Hoofdkantoor
SINT ODILIENBERG (ROERMOND), Limburg

Opgericht
1971



Locatie

HUIJERJANS Adviesgroep
6077AB Sint Odiliënberg Limburg NL