NBpersoneelsdiensten

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

NBpersoneelsdiensten
  • NBpersoneelsdiensten
  • Eindhoven, Noord-Brabant

NB Personeelsdiensten BV is een onderneming in de flexbranche gespecialiseerd in het plaatsen van kundig vakpersoneel in de bouwnijverheid, techniek en logistiek. Bij NB Personeelsdiensten weten wij dat het voor werkgevers momenteel erg moeilijk is om goed uitvoerend personeel, zoals bijvoorbeeld bouwvakkers, orderpickers, heftruckchauffeurs en productiemedewerkers, aan te trekken. Dit is het gevolg van de huidige marktontwikkelingen, waarin het aandeel hoogopgeleiden binnen de beroepsbevolking voortdurend stijgt, terwijl er juist een toenemende behoefte is aan vakmensen door de explosieve groei van het aantal opdrachten in de bovengenoemde sectoren. Het doel van NB Personeelsdiensten is daarom het ontzorgen van werkgevers bij het zoeken naar vakpersoneel voor moeilijk in te vullen vacatures.

Wij snappen dat werkgevers niet altijd de tijd hebben om op zoek te gaan naar kundig personeel, zeker niet wanneer het aanbod ervaren werknemers met de juiste vakkennis beperkt is. Bovendien snappen wij dat er werkgevers zijn die op zoek zijn naar een hoge mate van flexibiliteit, omdat bijvoorbeeld de hoeveelheid werk fluctueert. Door middel van ons grote wervingsnetwerk in binnen- en buitenland, onze expertise op het gebied van bouw, techniek en logistiek aangevuld met een uitvoerige selectie- en screeningsprocedure weten wij altijd op korte termijn de juiste persoon aan de juiste opdrachtgever te koppelen.

Het inlenen van personeel bij NB Personeelsdiensten brengt een zeer flexibel dienstverband met zich mee. Er wordt een all-in uurtarief overeengekomen dat enkel over de daadwerkelijk gewerkte uren wordt doorberekend, daarnaast staat het de werkgever altijd vrij om het dienstverband te beëindigen. Dit maakt het gemakkelijk om het aantal werknemers continu af te stemmen op de behoefte van het moment.

Wij werken resultaatgericht en zetten ons altijd volledig in om de opdrachtgever op korte termijn te voorzien van goed personeel. Verder beschikken wij over de nodige kennis van het arbeidsrecht en de relevante CAOs, zorgen wij voor een kloppende verloning en zijn wij SNA-gecertificeerd, hetgeen bevestigt dat wij voldoen aan de NEN 4400-1 norm. De dienstverlening van NB Personeelsdiensten wordt dan ook gekenmerkt door onze grote inzet, snelle handelen en resultaatgerichtheid. Zaken doen met NB Personeelsdiensten betekent:

Altijd een snelle oplossing
Expertise van de bouw, techniek en logistiek
Juridische kennis
Wervingsnetwerk in binnen- en buitenland
Landelijke dekking



Locatie

NBpersoneelsdiensten https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/3c7c0b7173ff78da790a36620566a056c5131afa8d8cebd9.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/3c7c0b7173ff78da790a36620566a056c5131afa8d8cebd9.jpg
5652LD Eindhoven Noord-Brabant NL