SelectiePunt

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

SelectiePunt
  • SelectiePunt
  • Duiven, Gelderland

Zoek jij (flex)werk? Dan duizelt het je op internet van de vacatures en recruiters. Uitzendbureaus genoeg! Je kunt eindeloos scrollen. Toch ben je kritisch. Want je weet wat je kunt. Je wilt geen nummer zijn. Dus zoek je naast goed en leuk werk ook support en waardering. Daarom gun jij jouw 100% werkinzet alleen aan een betrokken uitzendbureau en haar opdrachtgevers. SelectiePunt dus!
Focus op facilitair en (food)bezorging
SelectiePunt gelooft dat je als uitzendbureau niet overal de beste in kan zijn. Dus concentreren wij ons met veel succes op twee belangrijke sectoren:

* Facilitair: bij facilitair zoeken wij enthousiaste medewerkers voor schoonmaakwerk bij de mooiste en grootste bedrijven in Nederland en voor cateringwerk.

* (food)bezorging. Bij (food)bezorging rijdt je zelfstandig door Nederland om bestellingen persoonlijk bij blije klanten af te leveren. Allebei mooi werk waarmee jij onze klanten zichtbaar blij maakt.

Onze specialisaties houden jou het hele jaar aan het werk!
Onze specialisaties zijn in jouw voordeel. Want door onze uitstekende connecties in de facilitaire dienstverlening en (food)bezorging bieden wij jou bijna altijd werk aan. Zowel parttime, maar ook met de aantrekkelijke mogelijkheid om bijvoorbeeld via twee of meer banen fulltime of zelfs meer dan fulltime het hele jaar rond te kunnen werken!

Ben je liever op zoek naar een vaste baan?
Veel van onze uitzendkrachten vinden via onze flexbanen een vaste baan; soms door zelf door te solliciteren, soms aansluitend bij één van onze opdrachtgevers. Niet alleen wij, maar namelijk ook onze opdrachtgevers leren jouw kwaliteiten snel kennen!
Ook belangrijk: waardering en begeleiding
Naast uitdagend werk en een goed loon zoek jij ook waardering en begeleiding. En dat is waar SelectiePunt precies het verschil maakt. We kennen je echt, luisteren naar je en zijn er ook voor je als het eens tegenzit.
Je blijft ook belangrijk als je even niet werkt
Okay, jij kiest bewust voor flexwerk, maar ook in de periode dat je even niet werkt zijn we er voor je. Daarmee maken we het verschil in de branche. We zoeken regelmatig contact, kijken permanent voor je uit naar flexwerk en houden je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Kortom, één uitzendbureau dat er altijd voor je is. Dit biedt jou rust en zekerheid.
SelectiePunt leidt je op!
We geloven in onze medewerkers. Nu én voor de lange termijn. We binden je graag aan ons. Dus investeert SelectiePunt met heel veel plezier in jouw opleiding. Concreet? Als je voor ons als facilitair medewerker aan de slag gaat, mag je gratis naar de SelectiePunt Cleaning Academy. Dit is ons eigen professionele trainingsbureau dat jou de fijne kneepjes van het schoonmaakvak bijbrengt. En ga je in de (food)bezorging aan de slag? Dan leer je op de SelectiePunt Drivers Academy hoe je veilig jouw bestelbus bestuurt en parkeert.

Benieuwd? Zin om voor SelectiePunt te werken?
Op onze website www.werkenviaselectiepunt.nl vind je snel en overzichtelijk al het werk in de facilitaire dienstverlening en (food)bezorging dat wij je kunnen bieden. Wij bieden jou daarnaast informatie die voor jou belangrijk is. Denk aan een CAO-wijzer, formulieren en meer. Zie je een leuke baan op onze site? Reageer dan direct, één van de collegas van SelectiePunt neemt graag contact met je op.



Locatie

SelectiePunt https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8fb2e020da35f4f8d8658ca7bdf0f04110be58ea0bcffbaf.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8fb2e020da35f4f8d8658ca7bdf0f04110be58ea0bcffbaf.jpg
6921RE Duiven Gelderland NL