Grant Thornton Search en Interim

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Grant Thornton Search en Interim
  • Grant Thornton Search en Interim
  • Amsterdam, Noord-Holland

Zoekt u IT Finance kandidaten voor key posities op senior professional, managers, directie en executive niveau? Grant Thornton Search Interim vindt en selecteert de juiste kandidaat.

In een markt waar talent schaars is, werving tijdrovend en het aantrekken van topmedewerkers voortdurend op uw agenda staat heeft u met de recruitment expertise van Grant Thornton Search Interim de beschikking over een proactieve recruitment partner.

Van MKB tot multinational, wij vergroten groeikansen voor dynamische organisaties. Met een groot bestand aan professionals en executives hebben wij onszelf in ruim 25 jaar aan mooie klanten en opdrachtgevers bewezen. Onze persoonlijke en actieve benadering van kandidaten en het netwerk van Grant Thornton staan garant voor het juiste talent op de juiste plek. Bij ons vindt u persoonlijke interesse in de ambitie van klant en kandidaat. Een goed gesprek is voor ons het uitgangspunt.

Recruitment technologie
Recruitment is ons vak, slimme technologie gedreven sourcing, jobmarketing en selectie is onze passie. Search Interim investeert in de belevingswereld van de kandidaat als kritische klant en wil weten wat hem of haar drijft en interesseert. Recruitment technologie helpt ons niet alleen aan inzicht in de drijfveren van de kandidaat maar zetten wij ook in om de kandidaat sneller te vinden en aan proactieve recruitment marketing te doen. Zo zetten we de kandidaat en de vacature voor u op voorsprong in de arbeidsmarkt.



Locatie

Grant Thornton Search en Interim https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e9b3a6a25fa75687b9cc5d8113c3dfd1a0e428cf3e542729.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e9b3a6a25fa75687b9cc5d8113c3dfd1a0e428cf3e542729.jpg
1101AX Amsterdam Noord-Holland NL