Van Gestel Dakbedekking

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Van Gestel Dakbedekking
  • Van Gestel Dakbedekking
  • Den Dungen, Noord-Brabant

Van Gestel dakbedekking is in 1998 opgericht door Marco van Gestel.
Wij zijn een bedrijf en gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekking.
Ook verrichten wij veel werkzaamheden met koper en zink.
Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan is hij zijn eigen bedrijf gestart: inmiddels dus bijna 25 jaar geleden.
Door de enorme groei is het bedrijf sinds ruim een jaar gevestigd aan Kuipertjeswal 10 in Sint-Michielsgestel. En deze groei is ook de reden dat we zitten te springen om een persoon die de zaken op kantoor goed kan regelen.

Je mag zelf indelen hoe je werkdag er uit ziet. Wat wel iedere dag terug komt is het klantcontact. Het vriendelijk en correct te woord staan van onze klanten vinden we erg belangrijk. Naar aanleiding van deze contacten stel jij een werkbon op voor onze buitendienst en assisteer je Christian zonodig bij het inplannen van afspraken. Natuurlijk check je dagelijks je mailbox en zorgt dat mails in behandeling worden genomen.

Andere taken zijn: boeken facturen (in- en verkoop), debiteuren en crediteuren bewaking, banktransacties boeken, bestellingen, betalingen, loonadministratie, ziek- en betermeldingen, meetings met kantoor en/of buitendienst initiƫren, feestjes organiseren, archiveren enzovoorts. Een heel diverse functie met veel verantwoordelijkheden.

Onze ideale kandidaat is tussen de 24 en 32 uur beschikbaar, zelfstandig, administratief sterk, beheerst de Nederlandse taal, is hands-on, kan tegen een geintje, is klantvriendelijk, kent Exact Online, kent Gilde Software (ERP bedrijfssoftware). Van Exact en Gilde zijn uitgebreide beschrijvingen dus als je computerervaring hebt pik je dit sowieso snel op.

Bij van Gestel heb je 26 vakantiedagen en 13 ADV dagen op basis van een fulltime dienstverband.
Je kantoor deel je met Jeroen (verantwoordelijk voor het calculeren/offreren). Er zijn ook werkplekken ingericht voor Marco (directeur), Christian (werkvoorbereider) en Harrie (HR).

Enthousiast geworden! Of zijn er vragen?
Neem dan contact met ons op: [email protected]

Tot ziens!

Leerling dakdekker\zinkwerker

Den Dungen - LBO/VMBO - 40 uur
Van Gestel Dakbedekking


Locatie

Van Gestel Dakbedekking https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7b0ce19a3ec66d71fd7069cc54255331fee978523a8e3280.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7b0ce19a3ec66d71fd7069cc54255331fee978523a8e3280.jpg
5275JE Den Dungen Noord-Brabant NL