Adamasgroep

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Adamasgroep
  • Adamasgroep
  • Arnhem, Gelderland

Bij Adamasgroep houden we van een uitdaging en werken we voor succesvolle ondernemers die verder durven te kijken. Zo zetten onze experts hun specifieke kennis in op economisch,- sociaal,- en ruimtelijk gebied, waarbij we complexe vraagstukken met maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke service vanuit verschillende disciplines benaderen. Deze unieke mix van factoren garandeert de kwaliteit waarnaar onze opdrachtgevers op zoek zijn.

Nuchter, pragmatisch, creatief en vooruitstrevend, dat zijn wij ten voeten uit. Als bouwkundig adviesbureau hebben we ons gefocust op kwaliteit en aantoonbare aspecten die de bouw verbeteren. Als founding partner van de DGBC werken we aan het opstellen van nieuwe regelgeving en richtlijnen voor de gebouwde omgeving. Duurzaamheid is meer dan energie besparen alleen. Daarnaast schrijven we programmas voor huisvestingsvraagstukken en regelen we on site bij de klant de uitvoering hiervan op pragmatische wijze. Teamwork levert nu eenmaal meer op. Met onze partnerbedrijven kunnen we dit zelfstandig realiseren.

Onze opdrachtgevers komen veelal uit de logistiek, food en non-food. Ons geheim? Een inspirerende wisselwerking, persoonlijk contact en een zorgvuldige werkwijze. Je werkt bij ons dan ook aan spraakmakende, toonaangevende en specialistische projecten. En zet jij je samen met deskundige experts dagelijks in voor een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving. Adamasgroep is niet alleen in Nederland actief, maar heeft ook vestigingen in Dsseldorf en Warschau met projecten wereldwijd. Daarmee zijn wij een toonaangevende internationale speler met een groeiend aantal spraakmakende (internationale) projecten.

Wil jij weer het gevoel hebben van het bouwen met legostenen, net als vroeger? Maar dan met duurzame bouwtechnieken en innovatieve oplossingen. En wil je ontdekken wat wij doen? We delen graag onze kennis met jou.



Locatie

Adamasgroep https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d05942b314e839e8540ae867a5fd3c6b509b353ffaf062f2.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d05942b314e839e8540ae867a5fd3c6b509b353ffaf062f2.jpg
6825MH Arnhem Gelderland NL