Topstad

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Topstad
  • Topstad
  • Amsterdam, Noord-Holland

BEDRIJFSPROFIEL
TopStad Uitzend- Detachering B.V. (TopStad) (sinds 2000 actief op arbeidsmarkt regio NH), is een NBBU en NEN gecertificeerd, maatschappelijk betrokken Uitzend- en Detacheringbureau, gespecialiseerd in uitzenden en detacheren van ( flex )personeel. TopStad doet dat samen met TopStad Talents (recruitment hogerpersoneel en professionals), een onderdeel van Phoenix management BV (Phoenix projecten). Wij werken meer dan 17 jaar samen met de opdrachtgevers, Instituten, Scholen, gemeentelijke organisaties; het UWVwerkbedrijf, DWI en de gemeenten Haarlem en Amsterdam in het kader van invulling van vacatures en arbeidsmarktprojecten. Onze werkgevers / opdrachtgevers spelen hier een curiciaal rol om het arbeidsbemiddelingsproces op gang te zetten. Dat doen wij door het uitzenden van tijdelijk/vast personeel bij onze opdrachtgevers. TopStad heeft zijn strepen verdiend op het gebied van communicatieprocessen, intensieve begeleiding en UITZENDEN van zeer competente werknemers. Daardoor heeft TopStad in korte tijd een uitstekende naam opgebouwd bij vele relaties die hoogwaardige personeelsdiensten op maat zoeken. Een breed pakket van activiteiten waarmee wij optimaal invulling geven aan al specifieke behoeften van de opdrachtgevers op het gebied van personeelsdiensten op maat. Met deze eigenzinnige, gespecialiseerde dienstformule heeft Topstad zich in korte tijd op de kaart weten te zetten als een allround organisatie met een oplossing voor elk personeelprobleem.
TopStad beschikt over een gevarieerd bestand van gemotiveerd personeel. Dankzij onze gedegen kennis, onze contacten in de regio,onze netwerken en onze informele wervingskanalen kunnen wij snel en vakkundig het juiste, goed gemotiveerde personeel vinden voor onze opdrachtgevers.
Wij leveren vakbekwame mensen voor de volgende sectoren:
Sociaal Domein, Financieel, Sales Marketing, ICT, management
Beveiliging, Techniek, Industrie, Logistiek en Productie



Locatie

Topstad https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a0d6bc4c15658822b7e21fcce9f1a6c8d44fcf27288c7e07.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a0d6bc4c15658822b7e21fcce9f1a6c8d44fcf27288c7e07.jpg
1069CD Amsterdam Noord-Holland NL