Boosten Reizen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Boosten Reizen
  • Hoensbroek, Limburg

Word jij Spanje Specialist bij Boosten Reizen?

Je helpt klanten de vakantie te vinden die het beste bij ze past en helpt geboekte reizen in goede banen te leiden. Hierbij heb je regelmatig direct contact met hotelmanagers in Spanje.
Klanten genieten door jouw inzet keer op keer van een zorgeloze vakantie.


Het gaat om een parttime functie van 80 tot 110 uur per maand, ofwel 2 of 3 dagen per week. Werktijden zijn op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00, je werkt dus nooit s avonds of op zondag!

Vereisten:
-Uitstekend met klanten om kunnen gaan (bij voorkeur ervaring in dienstverlening)
-Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (spreken en schrijven)
-Goede beheersing van de Engelse taal (spreken en schrijven)
-Basisbeheersing Duitse taal (spreken)
-Basisvaardigheid met software als Word en Excel.

Boosten Reizen is een echt familiebedrijf waarin momenteel 3 generaties van familie Boosten werkzaam zijn. Het reisbureau bestaat sinds 1990 en het touringcarbedrijf sinds 1949. Er geldt bij ons een zeer vlakke bedrijfsstructuur waarbij je dagelijks direct contact hebt met collegas, chauffeurs en directie.
Het Reisbureau ligt aan de rand van Hoensbroek, slechts 750 meter van het treinstation. Ook is er altijd gratis parkeergelegenheid.

Sollicitatie proces:
-Stuur je sollicitatiebrief met C.V. per email naar [email protected], je krijgt altijd op korte termijn een reactie. De deadline is op 31 juli.
-Bij uitnodiging kom je bij ons langs voor een sollicitatiegesprek en 1e kennismaking. Hier wordt je eventueel uitgenodigd op één of twee meeloopdagen.
-Deze meeloopdagen bieden inzicht in Boosten Reizen als bedrijf, de werkzaamheden en de collegas. Na afloop wordt op korte termijn besloten of jij onze nieuwste Spanje Specialist wordt!

www.boosten.nl
www.facebook.com/boostenreizen

Bij vragen kun je contact opnemen met:
Ricardo Boosten
Email: [email protected]
Tel.: 045-522 7777



Locatie

Boosten Reizen
6433PL Hoensbroek Limburg NL