Woodapple Service

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Woodapple Service
  • Woodapple Service
  • Panningen, Limburg

Woodapple is een compleet en veelzijdig installatiebedrijf dat, voor elk marktsegment, ontzorgt.
Onze kracht ligt in de Service Onderhoud van kwalitatief hoogwaardige W-installaties (sanitair, verwarming, koeltechniek en luchtbehandeling) en E-installaties (laagspanning, ICT en beveiliging). Daarnaast realiseren wij diverse projecten voor particulieren en de zakelijke markt waarbij wij vanaf het eerste advies tot en met de bedrijfsklare uitvoering van de gewenste installatie voor u klaar staan. Wij leveren maatwerk en denken met u mee om tot betaalbare en duurzame oplossingen te komen.
In totaal zijn binnen onze energieke organisatie zon 20 mensen werkzaam, in de buitendienst en op kantoor. Door de ervaring van onze medewerkers kunnen wij bogen op uitgebreide vakkennis, een servicegerichte instelling en motivatie waardoor wij inmiddels een begrip zijn in de regio. Natuurlijk is periodieke scholing een must om onze kennis up to date te houden.
Een groot voordeel van de diversiteit aan werkzaamheden is dat alle disciplines (elektro, loodgieter en verwarming) onder één dak te vinden zijn. Op deze manier worden alle werkzaamheden op elkaar afgestemd. Voor onze klant betekent dit één efficiënt traject, met één aanspreekpunt en slechts één partij over de vloer.
Wilt u kennis maken met ons bedrijf, neem dan contact met ons op.



Locatie

Woodapple Service https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4625d70cd710a83b91b6648aa0d4bb1f5058b3da36105f4a.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4625d70cd710a83b91b6648aa0d4bb1f5058b3da36105f4a.png
5981XC Panningen Limburg NL