MED TRANS

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

MED TRANS
  • MED TRANS
  • Amersfoort, Utrecht

Med Trans B.V is een dynamisch en professioneel bedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige transportdiensten aan klanten in verschillende sectoren. Ons bedrijf heeft een lange geschiedenis van succesvolle transportoplossingen en is toegewijd aan het bieden van de hoogste kwaliteit aan onze klanten.

Ons bedrijf heeft een uitgebreid wagenpark van moderne vrachtwagens en trailers, die uitgerust zijn met de nieuwste technologieën op het gebied van navigatie, veiligheid en communicatie. Hierdoor zijn we in staat om onze klanten de beste transportoplossingen te bieden voor hun specifieke behoeften.

Als transportbedrijf zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid om het milieu te beschermen en duurzame transportoplossingen te bieden. Daarom hebben wij genvesteerd in voertuigen met de nieuwste technologieën die de CO2-uitstoot verminderen en ons energieverbruik optimaliseren.

Ons transportbedrijf is voortdurend bezig met het verbeteren van onze dienstverlening en het optimaliseren van onze processen om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Wij zijn trots op onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice, en wij zijn ervan overtuigd dat ons bedrijf een uitstekende keuze is voor klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige transportoplossingen.

Med Trans is altijd op zoek naar goede mensen. Dit komt omdat we hard groeien en het prettig vinden om met veel chauffeurs samen te werken. Maar daar blijft het niet bij, want onze strategie is gebaseerd op duurzame groei en samenwerking. Wij trainen graag onze chauffeurs zodat de producten altijd op tijd zijn en wij als bedrijf onze beloftes kunnen waarmaken. Voor ons is het erg belangrijk dat we de juiste werknemers om ons heen hebben.

Als er eventuele vragen zijn dan horen wij dat graag.

U kunt ons mailen naar: [email protected] of bellen op 06111886600.



Locatie

MED TRANS https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/293b2e9bbe86f6864fbd1ffe5a903cab2a9bce993ae478bd.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/293b2e9bbe86f6864fbd1ffe5a903cab2a9bce993ae478bd.jpg
3825PN Amersfoort Utrecht NL