Wolf Personnel

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Wolf Personnel
  • Gouda, Zuid-Holland

TED Professionals brengt opdrachtgevers en professionals in complex technische sectoren bij elkaar. TED staat voor Technical Engineering Design. Wij richten ons op projecten die gerelateerd zijn aan infrastructuur, industrie, datacenter en utiliteitsbouw. De opdrachtgevers waarvoor wij bemiddelen zijn divers. Zij zijn actief op het gebied van tunnel- en verkeersinstallaties, openbare verlichting, bruggen, sluizen, telecom, gebouwgebonden installaties, industriƫle projecten en de bouw van datacenters door het hele land.

Heeft u een achtergrond in elektro- of installatietechniek, werktuigbouw, bouwkunde of civiele techniek? En bent u opgeleid op mbo, hbo- of wo-niveau? Wij bemiddelen voor een gevarieerd aanbod opdrachtgevers en komen graag in contact met technisch tekenaars, engineers, projectleiders/managers, werkvoorbereiders/calculators en andere functies volgens project behoefte.

TED Professionals is een detachering en werving en selectiebureau. Wij zetten mensen in voor projecten op tijdelijke basis maar ook voor vast dienstverband.

Voor onze huidige aanbod aan vacatures ga direct naar onze website: www.tedprofessionals.nl/vacatures



Locatie

Wolf Personnel
2801SK Gouda Zuid-Holland NL