MSD

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

MSD
  • MSD
  • Haarlem, Noord-Holland

Sollicitaties kunnen alleen via onze website worden ingediend.

Wie we zijn
In de Verenigde Staten en Canada staan we bekend als Merck Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, VS, en in alle andere landen als MSD. Al meer dan een eeuw stellen we ons in dienst van het leven en produceren we geneesmiddelen en vaccins voor veel van de meest uitdagende ziekten in de wereld. Ook vandaag de dag blijft ons bedrijf voorop lopen in het onderzoek naar het leveren van innovatieve oplossingen in de gezondheidszorg en het op een hoger plan brengen van de preventie en behandeling van ziekten die een gevaar vormen voor mensen en dieren wereldwijd.

Waar we naar zoeken
Stel je eens voor dat je iedere ochtend opstaat voor een baan die net zo belangrijk is als het redden en verbeteren van levens over de hele wereld. Bij ons krijg je die mogelijkheid. Je kunt je empathie, creativiteit, digitale skills of jouw wetenschappelijk meesterbrein aan het werk zetten. Dit doe je samen met een groep van uiteenlopende collegas die als gezamenlijk doel hebben om hoop te geven aan talloze mensen die knokken tegen enkele van de meest uitdagende ziekten van onze tijd. Ons team ontwikkeld voortdurend, dus behoor jij tussen de knappe koppen, sluit je dan bij ons aan en begin vandaag nog jouw impact te maken.



Locatie

MSD https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/57b18b71a9a18e50111673ce0908accfc3b471a728aefb62.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/57b18b71a9a18e50111673ce0908accfc3b471a728aefb62.png
2031BN Haarlem Noord-Holland NL