Fiducie ambulante begeleiding

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Fiducie ambulante begeleiding
  • Fiducie ambulante begeleiding
  • Hilversum, Noord-Holland

Per direct Ambulant Begeleider gezocht

Fiducie Ambulante Begeleiding is een jong en groeiend bedrijf en heeft haar werkgebied in het Gooi en de Utrechtse Heuvelrug.
Fiducie betekent: vertrouwen en dat is wat wij onze cliënten willen bieden! Wij geloven in de eigen krachten van onze cliënten. Fiducie werkt in de basis met de presentie methodiek van Andries Baart en de Non-Violent Resistance (NVR / geweldloos verzet) methode van Haim Omar. Per gezin/ individu wordt er op maat gewerkt en gezocht naar een passende methodiek. Fiducie biedt begeleiding aan huis bij kinderen, jongeren en volwassenen die (dreigen) vast (te) lopen, veelal vanwege een psychiatrische problematiek.

Fiducie begeleidt cliënten met onder andere de volgende problematieken: Autisme spectrumstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, leer- en concentratie problematiek, bijvoorbeeld: ADHD, ODD en ADD.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste Ambulant Begeleider die veel geduld heeft en sterk in de schoenen staat met kennis van de psychiatrie en die ervaring heeft met werken binnen onze doelgroep. Je maakt makkelijk contact en hebt een inlevend vermogen, maar weet ook waar je grenzen liggen. Je hebt een probleemoplossend vermogen waarbij vindingrijkheid belangrijk is. Je bent een gedreven collega met verantwoordelijkheidsgevoel en met passie voor de zorg aan cliënten. Je kunt je snel aanpassen aan een nieuwe omgeving en aan de diversiteit van cliënten. Je bent bereid om op flexibele uren te werken en kunt zelfstandig werken.
Onze nieuwe collega is verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van het zorgplan in samenspraak met de cliënt. Je biedt intensieve ambulante begeleiding op maat aan de cliënten op alle leefgebieden.

Je beschikt over:
HBO diploma richting sociaal werk (SPH/ MWD/ CMV)
SKJ registratie is een pré
Kennis ten aanzien van de stoornissen in het autistisch spectrum is een pré.
Rijbewijs en een auto.

Wat bieden wij:
Wij bieden een zelfstandige en uitdagende functie binnen een kleinschalige maar groeiende, maatschappelijk betrokken en informele organisatie.
24 - 36 uur per week met uitzicht op vast dienst verband.
Werktelefoon en laptop
Flexibele tijden en werkdagen (in overleg met de cliënten beheer je zelf je agenda)
Salaris conform CAO sociaal werk

Enthousiast geworden en interesse? Mail je curriculum vitae en motivatiebrief voor 16 juni naar [email protected] onder vermelding sollicitatie ambulant begeleider.



Locatie

Fiducie ambulante begeleiding https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f196b605301607c4547e364f7c56f5cd4551c76cb6b768cb.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f196b605301607c4547e364f7c56f5cd4551c76cb6b768cb.jpg
1222HB Hilversum Noord-Holland NL