Orthoshapes

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Orthoshapes
  • Orthoshapes
  • Ede, Gelderland

Ortho shapes is distributeur van Rodin 4D producten in de Benelux. Met de software en apparatuur kan Ortho Shapes u voorzien van een volledige CAD/CAM oplossing. Als bedrijf kunt u ervoor kiezen de afmetingen van de patiënt tot aan het digitale model in huis te houden zodat Ortho Shapes het model freest of u schaft zelf een freesmachine aan via Ortho Shapes.

Wanneer uw bedrijf besluit CAD/CAM oplossingen te gaan toepassen is het voor een totaal oplossing bij Ortho Shapes aan het juiste adres. Met diverse voor CPOs ontwikkelde meetmethoden, in de vorm van wit licht scanners en softwarematige oplossingen kunnen wij u sneller helpen te produceren.

Na het meten is het vervolgtraject het volgende waar enorme tijdswinst te boeken valt, namelijk het maken van het pasmodel. De traditionele gipsmodellen vragen twee maal uithardingtijd, zodra deze van de patiënt zijn losgenomen én nadat hierin opnieuw gips is afgegoten. Ortho Shapes heeft met de tools van Rodin 4D dé gereedschappen in huis om dit gehele productieproces te automatiseren en tevens te versnellen.



Relevante links
Bedrijven Ede
Vacatures Ede

Locatie

Orthoshapes https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e7a4d4169d449701035faf8980b778cbbc7ccdabce6aed73.gif https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e7a4d4169d449701035faf8980b778cbbc7ccdabce6aed73.gif
6716BG Ede Gelderland NL