Holland Hydraulics

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Holland Hydraulics
  • Holland Hydraulics
  • Hengelo (OV), Overijssel

Holland Hydraulics B.V. is een familiebedrijf, opgericht in 1994, gespecialiseerd in aandrijftechniek en hoogwaardige hydraulische systemen en turnkey installaties voor de industriƫle, maritieme en offshore markt. In de loop der jaren, hebben we een gevestigde reputatie opgebouwd, waarbij we onze klanten wereldwijd van dienst zijn als betrouwbare partner.

Met een team van deskundige ingenieurs, uitgebreide kennis en ervaring, zorgen we voor de optimale klantspecifieke oplossing. We werken nauw samen met onze klanten en leveranciers over de hele wereld en houden de communicatielijnen kort. Hierdoor kunnen wij uitstekend voldoen aan de wensen en eisen.

Om onze klanten een breed assortiment hoogwaardige hydraulische componenten aan te kunnen bieden, zijn wij de trotse partner van gerenommeerde fabrikanten, zoals Bosch Rexroth, HEB Hydraulik-Elementebau GmbH, HKS Dreh-Antriebe GmbH, Jahns Hydraulik GmbH, Parker Hannifin B.V., ScanWill Fluid Power ApS en SSH Stainless a.s.

Holland Hydraulics B.V. beheerst en begeleidt het gehele project van consultancy, engineering, productie, installatie, besturing, inbedrijfstelling en onderhoud en zo voorzien wij de klant van een allesomvattende en klant specifieke oplossing.

Alle hydraulische systemen voldoen aan de vereiste kwaliteits- en veiligheidsnormen.
Wij bieden 24 uur per dag uitstekende service.

Holland Hydraulics B.V. maakt deel uit van de Holland Motion Group.

MOVEMENT DRIVEN BY QUALITY

Acquisitie n.a.v de vacature wordt niet op prijs gesteld.



Locatie

Holland Hydraulics https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/fee71503e50e3f1c19c4d91b8affd6dce4d644ff415c0133.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/fee71503e50e3f1c19c4d91b8affd6dce4d644ff415c0133.jpg
7553GJ Hengelo (OV) Overijssel NL