LinkCare

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

LinkCare
  • LinkCare
  • Sint-Oedenrode, Noord-Brabant

Wij zijn een technisch detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in het werven, plaatsen en begeleiden van MBO-, HBO- en WO-opgeleid personeel in de elektrotechniek, installatietechniek, telecom en andere technische sectoren.

Daarnaast bieden we ook aan niet-opgeleid personeel met ambitie binnen de technische sector mogelijkheden met ons werk-en-leer-programma. Met meer dan 15 jaar ervaring in technische detachering, begrijpen we als geen ander dat het een markt is die constant in beweging is. Dus of het nu om een flexibel of een vast dienstverband of om de plaatsing van een zzper gaat, wij zorgen voor de juiste match.

Technisch detacheringsbureau met een persoonlijke aanpak
We streven er bij LinkCare naar om iedere keer weer de juiste, gemotiveerde medewerkers met de juiste, gerenommeerde bedrijven te matchen. En daar gaan we ver in. We begeleiden, adviseren, inspireren en leiden op waar nodig. En het belangrijkste: we doen dit alles met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Niet: persoon #20 wordt geplaatst bij bedrijf A, maar echte gesprekken met echte mensen die wel of niet passen binnen echte bedrijfsculturen. Die persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel, waardoor we weten met welke personen en met welke bedrijven we werken, zodat we een goede inschatting kunnen maken of het een match is of niet. Het mooie hiervan is dat het voor iedereen fijn werkt en ook nog eens het beste resultaat oplevert.



Locatie

LinkCare https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0becec761ea42486cac5f457ecd400b6bf008b8accd087e6.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0becec761ea42486cac5f457ecd400b6bf008b8accd087e6.png
5491DC Sint-Oedenrode Noord-Brabant NL