Max Tenten

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Max Tenten
  • Amersfoort, Utrecht

Wie is MAX:
Het internet staat helemaal vol met een verscheidenheid aan tentenverhuurders. Maar voor welke moet u nu kiezen? Wie biedt u de beste en mooiste oplossing voor uw evenement? En wat zijn de kosten?

Voordat wij in 2010 startten met MAX Tenten zagen we vooral dezelfde soort tenten die vaak erg vies waren. Na 15 jaar zelf in de tentenverhuurbranche gewerkt te hebben vonden wij dat het tijd was voor vernieuwing. Niet de grootste en duurste tent verhuren maar mensen adviseren naar de beste tent op maat.

Een vieze tent zit uiteraard niemand op te wachten. Onze tenten worden in een speciale wasruimte onderhouden, en indien nodig wordt de tent op locatie nog nagelopen. Zo bent u gegarandeerd van een nette en schone tent.

Naast een breed assortiment traditionele tenten breiden wij elk jaar uit met nieuwe tentconcepten. Wij streven er naar om elk evenement groot of klein een eigen gezicht te geven.

U bent nu op onze website op zoek naar een tent. Wij zijn van mening dat voordat u gaat bellen en een offerte gaat aanvragen u dit in eerste aanleg doet om te weten te komen wat het allemaal gaat kosten. Die stap besparen wij u door alle prijzen gewoon op de website te zetten. U kunt online de prijzen van de verschillende tenten gemakkelijk vergelijken. Daarnaast doen we altijd ons best om binnen welk budget dan ook een mooie tent te vinden voor uw evenement.

MAX geeft u altijd advies op maat! We adviseren u oprecht en beantwoorden u vragen vakkundig.



Locatie

Max Tenten
3812RL Amersfoort Utrecht NL