ToCare Zorgprofessionals

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

ToCare Zorgprofessionals
  • ToCare Zorgprofessionals
  • Arnhem, Gelderland

Werken voor ToCare betekent werken met gedreven collegas en net datgene extra bieden waardoor we het verschil maken. Als ToCare zorgprofessional kom je bij verschillende instellingen binnen, meestal in een situatie van onderbezetting of crisis. Een hands-on mentaliteit en de juiste ervaring zijn daarom belangrijk. Zorg is mensenwerk, dat wil zeggen, jij als zorgprofessional maakt en levert de kwaliteit van de zorg. Wij zoeken mensen die het verschil voor cliënten of patiënten maken en daarmee een motivator zijn voor het zorgteam.

Wij bieden
Bij ToCare word je flexibel ingezet bij verschillende zorginstellingen. Zo heb je bij ons afwisselend en uitdagend werk en de mogelijkheid je werkervaring uit te breiden. Wij bieden een goed salaris en uiteraard je reiskostenvergoeding. Daarnaast organiseren wij praktijk toepasbare trainingen en hebben wij jaarlijks terugkerende intervisiebijeenkomsten om je kennis en contacten met je ToCare collegas te onderhouden.



Locatie

ToCare Zorgprofessionals https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d3adc629a7e977449e0bb02dd7bb49bff3c34ee7e51def39.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d3adc629a7e977449e0bb02dd7bb49bff3c34ee7e51def39.jpg
6826TN Arnhem Gelderland NL