Nuts Advies Friesland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Nuts Advies Friesland
  • Nuts Advies Friesland
  • Leeuwarden, Friesland

Ons bedrijf Nuts Advies Friesland is een snel groeiend adviseringsbureau, die samen werkt met verschillende beursgenoteerde bedrijven en opdrachtgevers. Wij hebben meer dan tien jaar ervaring in deze branche en willen onze kennis graag delen. Wij doen dat op de zakelijke markt en op de particuliere markt en op beurzen en evenementen.

Wij werken onder andere samen met meer dan 16 energie maatschappijen. Daarnaast kunnen wij zonnepanelen oplossingen aan onze klanten bieden. Door dat wij met meerdere bedrijven samenwerken, kunnen wij onze klanten een aanbod op maat doen en specifiek ook aan de gewenste criteria voldoen.

Wij opereren met een team op de buitendienst. zij bezoeken particulieren.Ook zijn wij op de binnendienst (callcenter) actief. Ons team op de binnendienst bellen onze klantenbestand elk jaar weer op, om onze klanten op de hoogte te stellen van de nieuwe ontwikkelingen op de energiemarkt, en eventueel advies geven wat voor de klant zijn persoonlijke situatie nodig is, Vervolgens zullen wij er alles aan doen om te zorgen dat de klant op de hoogte is gesteld. Vervolgens doen wij altijd even een energiecheck om eerst te kijken of alles nog in de pas loopt. en mocht er toch actie ondernomen moeten worden, dan bieden wij onze hulp aan de klant.



Locatie

Nuts Advies Friesland https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/24d9730fab4ef1c929d65685e38423a402b4b5b25afe4fe2.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/24d9730fab4ef1c929d65685e38423a402b4b5b25afe4fe2.jpg
8919AA Leeuwarden Friesland NL