VIA SOCIUM ZORG EN ONDERWIJS

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

VIA SOCIUM ZORG EN ONDERWIJS
  • VIA SOCIUM ZORG EN ONDERWIJS
  • Tynaarlo, Drenthe

Via Socium Zorg en Onderwijs is een innovatieve organisatie, die staat voor kwaliteit in de uitvoering van zorg aan kind, jeugd en volwassene die vastloopt. Tevens geeft de organisatie vorm aan de flexibele schil van andere (zorg)organisaties met inzet van onze professionals.

De oprichters hebben het hart op de juiste plek als het gaat om het bieden van de best passende ondersteuning en hulp. Zij hebben daar ruime ervaring mee en zoeken steeds naar vernieuwing, passend bij de vraagstukken, die de dynamische omgeving van zorg en onderwijs met zich meebrengt.

Hoe?
De organisatie richt zich op de uitvoering van dienstverlening in zorg en onderwijs. Zij leveren en organiseren de beste passende zorg. Dit doen zij samen met jonge, aanstormende en talentvolle professionals, en met meer ervaren professionals, die hart hebben voor zorg en onderwijs.

Het doel is om opdrachten uit te voeren voor organisaties die actief zijn in de markt van zorg en onderwijs. Dit doen zij samen met opdrachtgevers, maar ook op persoonlijke titel in bepaalde regios van Nederland.

Wat?
Via Socium voert in opdracht zorgtrajecten uit in samenwerking met opdrachtgevers en detacheert orthopedagogen, psychologen en logopedisten bij andere opdrachtgevers. Daarnaast kunnen de professionals ingezet worden als praktijkondersteuner ggz-jeugd bij een huisarts. Via Socium werkt samen met relevante partners aan vernieuwende aanpakken op het snijvlak van onderwijs en jeugd. Het gaat om de toepassing van digitale producten en diensten.



Locatie

VIA SOCIUM ZORG EN ONDERWIJS https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/03b14775e7198dac82faaff976a8458a3f1a16f1ddc2cb8a.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/03b14775e7198dac82faaff976a8458a3f1a16f1ddc2cb8a.png
9482TC Tynaarlo Drenthe NL