Fysiotherapie Dauwendaele

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Fysiotherapie Dauwendaele
  • Middelburg, Zeeland

Vacature administratief medewerker

Fysiotherapie Dauwendaele in Middelburg is een praktijk met 6 fysiotherapeuten met verschillende specialisaties, zoals kinderfysiotherapie, oedeemtherapie en manuele therapie.
Daarnaast bieden wij binnen onze praktijk verschillende oefengroepen aan, zoals medische fitness, SeniorFit, ONCO- Balance en Heldhaftig Fit.
In onze praktijk staat de patiënt centraal. Dat betekent een goede persoonlijke begeleiding bij het herstel en een specifieke behandeling op maat.
Als fysiotherapeuten willen we ons zo goed mogelijk kunnen richten op de behandeling van de patiënt, daarom zijn we voor de administratieve taken op zoek naar iemand die ons hier in kan ondersteunen.

We zijn op zoek naar een administratief medewerk(st)er die het prettig vindt om samen te werken in een fijn team. De vacature is voor 12 uur per week.
Als administratief medewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor de bereikbaarheid van de van de praktijk en de volledige administratie en ondersteuning van de praktijk.
Je beantwoordt de e-mail en telefoon, je organiseert de patiëntenadministratie ( inschrijving patiënten en controle van gegevens), verzorgt de gehele boekhouding van de praktijk en ondersteunt de fysiotherapeuten in administratieve handelingen. Daarbij voer je ondersteunende- en receptietaken uit binnen de praktijk.

Functie eisen:

- MBO werk-en denkniveau
- is klantvriendelijk
- beschikt over adequate communicatieve vaardigheden
- werkt zelfstandig
- toont initiatief en is bereid om mee te denken
- is flexibel ingesteld
- ervaring met administratieve taken is een pré

Arbeidsvoorwaarden:

- Salariëring: afhankelijk van leeftijd en ervaring.


Interesse?
Stuur je sollicitatie naar [email protected]
Bij vragen kan je contact opnemen met Francky Koole, tel: 0614349122.



Locatie

Fysiotherapie Dauwendaele
4337JB Middelburg Zeeland NL