Astoria Hotel Exploitatie

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Astoria Hotel Exploitatie
  • Maastricht, Limburg

Boutique Hotel Sint Jacob is gelegen in het Jekerkwartier van Maastricht, een historische wijk naast het Vrijthof. Deze wijk wordt begrensd door de binnenstad en het stadspark en ontleent haar naam aan het riviertje de Jeker. Kenmerkend voor deze wijk zijn de kunst- en antiekzaken, interieur- en designentrepreneurs, vele culinaire winkels met ambachtelijke streekproducten. Tevens is het Jekerkwartier een sublieme locatie voor karakteristieke restaurants en sfeervolle (eet)cafés.


Boutique Hotel Maastricht bestaat uit twee hotels: Boutique Hotel Sint Jacob en Boutique Hotel Grote Gracht. Beide hotels zijn gevestigd in prachtige monumentale panden. Zowel de Grote Gracht als Sint Jacob heeft een grote verbouwing ondergaan, waarbij het herstel en het behoud van de oorspronkelijke staat voorop stonden.
Hotel Grote Gracht ligt in een hippe, bruisende en creatieve buurt. En dat weerspiegelt zich in de inrichting: art nouveau en art deco, twee kunststijlen waarin nog altijd de drang tot vernieuwing en modernisme terug te vinden is.



Locatie

Astoria Hotel Exploitatie
6211SX Maastricht Limburg NL