iSense ICT Professionals

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

iSense ICT Professionals
  • iSense ICT Professionals
  • Gouda, Zuid-Holland

Bij iSense kijken we niet alleen naar hoe groot je als IT professional nu al bent, maar ook naar hoe groot je nog kan worden! Want waarom zou je een baan nemen die straks niet meer past?! Wij geloven namelijk dat er altijd nog groei in je carrire zit. Of dit nu gaat om nieuwe skills die je ontwikkelt of om een betere werk priv balans. Samen gaan wij voor jouw groei, persoonlijk en professioneel. Jouw carrire, op de groei!

Samen met de IT community gaan we voor groei, op technisch en persoonlijk vlak. Zo streven wij succes en geluk na, niet alleen nu, maar altijd. Wij willen de beste ITer op de leukste werkplek, de kennis omtrent IT verder uitbreiden en voorop lopen in de (arbeids)marktontwikkelingen. Dit doen we door iedere IT professional de mogelijkheid te geven om te blijven groeien en ieder bedrijf te helpen IT de drijvende kracht te maken.

Groei, professioneel en persoonlijk, begint bij kennis! Daarom hebben wij maandelijks sprekers uit ons vakgebied te gast die hun expertise met ons delen. Raak genspireerd, spreek vakgenoten en ga meteen aan de slag met de nieuwe kennis. Belangrijke topics die leven binnen de ICT-community worden behandeld, puur en alleen om kennis met elkaar te delen! Daarnaast verschijnt elk kwartaal de ICT-arbeidsmarkt kwartaalrapportage waarin de belangrijkste ontwikkelingen binnen de ICT- arbeidsmarkt in kaart gebracht worden.



Locatie

iSense ICT Professionals https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d2f2bd9eb016d0af80277954531eec34829d22b3a8a64dfd.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d2f2bd9eb016d0af80277954531eec34829d22b3a8a64dfd.png
2801DD Gouda Zuid-Holland NL